Tabu
Image default
CULTURE What's hot

Ştiai care sunt diferenţele dintre femei şi bărbaţi? (partea I)

Dacă v-aţi întrebat vreodată cât de diferite sunt femeile de bărbaţi, ei bine aflaţi că sunt foarte diferite. De fapt, atât de diferite încât practic nu există aspect al vieţii în care aceştia să nu aibă opinii diferite. Probabil că asta şi face că aceşti doi poli să se atragă.

Iată deci diferenţele:
1. Regulile. Femeile stabilesc mereu reguli pe care le schimbă frecvent fără să simtă nevoia să anunţe. Bărbaţii nu au reguli şi prin urmare sunt şi incapabili să se supună regulilor impuse de femei.
2. Poreclele. Daca Maria, Cristina şi Roxana ies la pranz, ele îşi vor spune pe nume. Dacă însă Marius, Viorel şi Cristi ies în oraş, sigur vei auzi porecle de genul “Ţânţarul”, “Speedy” sau “Manivelă”.
3. Nivelul de înţelegere. Femeile le sunt net superioare bărbaţilor atunci când vine vorba de înţelegere. Ele înţeleg:
– de ce este nevoie să ai cinci perechi de panatofi,
– diferenţa dintre crem, bej şi ivory,
– că plânsul poate fi amuzant,
– că să descoperi o rochie a unui designer cunoscut poate fi o experienţă înălţătoare,
– de ce un apel telefonic între două femeie nu poate dura mai puţin de zece minute
Şi mai presus de orice, NUMAI O FEMEIE POATE ÎNŢELEGE O ALTĂ FEMEIE.
4. Băile. Un bărbat are şase lucuri în baie: periuţa de dinţi, pasta de dinţi, spuma de ras, aparatul de ras, săpunul şi un prosop. Potrivit unor cercetări serioase, numărul mediu de obiecte care îi aparţin unei femei într-o baie este 337. Şi mai grav decât atat este faptul că un bărbat nu ar fi în stare să identifice mai mult de 20 dintre acestea.
5. Certurile. O femeie trebuie să aibă ultimul cuvânt şi orice altceva un bărbat spune după aceea, nu este decât începutul unei noi dispute.
6. Umorul. Femeile nu spun bancuri, ele spun povestiri amuzante.
7. Nota de plată. Când bărbaţii trebuie să plătească, ei nu au niciodată schimbat. Dimpotrivă, femeile au mereu mărunţiş la ele şi calculează totul până la ultima centimă.
8. Cumpărăturile. O femeie îşi face mereu o listă interminalbilă de lucruri pe care le are de cumpărat. Bărbatul aşteaptă până când chiar nu mai are ce mânca şi abia atunci se duce la cumpărături de unde ia numai ceea ce arată bine ambalat.
9. Dressing Up. O femeie se îmbracă elegant şi când: merge la cumpărături, udă florile, răspunde la telefon, citeşte o carte, ridică ziarele. Un bărabt se îmbracă elegant doar la nunţi şi înmormântări.
10. Spălatul hainelor. Femeile spală rufele o dată la câteva zile, în timp ce bărbaţii se asigură că au purtat tot din dulap înainte să pună maşina de spălat în funcţiune.
11. Pantofii. Când vine vorba de pantofi, femeile ar fi în stare să îşi ia vreo 2-3 perechi şi la muncă pentru a avea de schimb. Bărbaţii poartă aceeaşi pereche de pantofi ani la rând şi tot îi găsesc noi şi interesanţi.
12. Stima de sine. Bărbaţii au o stimă de sine ridicată pentru că se identifică mereu cu eroii din filme. Femeile au mereu o stimă de sine scăzută pentru că se identifică mereu cu Barbie.
13. Viitorul. O femeie încetează să-şi mai facă griji după nuntă. Bărbatul începe să-şi facă griji tocmai după ce se căsătoreşte.

va urma… (pentru că v-am spus că lista este foarte lungă)

ARTICOLE SIMILARE

CHA CHA LITIX! Episodul 94. Marea experiență a lui Burleanu în fotbal e… mini

realitatea

Au trait pe picior mare iar acum sunt inglodati in datorii!

CHA CHA LITIX! Episodul 40. Dependența de mici și Covid-19

Andreea Damian

De la cine are vanatai sub ochi LAVINIA, iubita lui BANICA JR?

Ziua Culturii Naționale | Maraton de spectacole-lectură

Ciocîrlan

BIANCA si VICTOR SLAV s-au casatorit din nou!

1 comentariu

Alex 7 July 2012 at 1:53

Iti dau un sfat sincer si calduros. Sterge naibii post-ul asta ca e de-a dreptul jalnic ! Narcisista manipulatoare ce esti

Răspunde

Scrie un comentariu