Tabu
CULTURE

Stiai ce nu trebuie sa ii spui unei femei singure?

Cand esti singura cel mai rau lucru pe care ti-l poate face cineva este sa incerce sa-ti spuna unde greseti. Tu stii deja ca nu este nimic crucial, nu e cazul sa ti se spuna ca trebuie sa te schimbi doar ca sa fii cu cineva.  Mai ales ca de obicei, mesajul celorlalti suna ca si cum nimic din ceea ce ai facut nu e bine, ca si cum tu porti toata vina. Cand de fapt ar trebui sa iti spuna ca esti bine si ca trebuie sa te bucrui in continuare de viata.

Dar sa vedem ce spun de obicei cei care vor sa te ajute "sa meriti" o relatie.

1. POATE CA NU INCERCI SUFICIENT DE MULT. Este nepotrivit sa-i spui unei persoane singure ca nu se straduieste suficient. In urechile ei asta suna ca si cum, pentru ca sa nu fii singura, trebuie sa te fortezi in permanenta.

2. MACHEAZA-TE MAI MULT. Orice femeie se prezinta in functie de ceea ce ea considera ca trebuie sa o defineasca. Fie ca este foarte cocheta sau doar naturala, orice femeie are dreptul sa fie ea insasi. Inutil sa mai spun ca orice masca pusa pentru a atrage, va pica la un moment dat.

3. CAUTA MAI MULT. Faptul ca o femeie este singura nu inseamna ca nu are viata sociala: lucreaza, iese cu prietenii, merge in vacanta.

4. ESTI PREA PRETENTIOASA. Asta este ca si cum ai spune ca a venit vremea sa se mutlumeasca cu oricine, numai sa nu mai fie singura.

5. NU-I INTIMIDA. De obicei se spune despre femeile singure ca sunt asa pentru ca sunt prea destepte si ii pun pe barbati in situatia de a se simti inferiori. Este ca si cum i-ai spune unei femei sa pretinda ca este prostuta.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Terasă, grădină și multe cărți la Cărturești

realitatea

La film, avanpremiera lunii aprilie

realitatea

VIRAL! Imaginile cu Printul George

realitatea

Coldplay intră pe tărâmul muzicii de protest cu noul cântec „Guns”?

realitatea

A murit MIRCEA STOIAN! O mare figura a televiziunii a disparut!

Scrie un comentariu