Home > Fashion > Stil de vedetă: Monica Bellucci

Stil de vedetă: Monica Bellucci

De la Venus şi până la Monica Bellucci, femeile italiene au fost râvnite de zei, dorite de bărbaţi – diferenţa este numai una de exprimare – şi invidiate de femei. Frumuseţea lor naturală, senzualitatea instinctivă, simţul inconfundabil al stilului fac din fiecare femeie născută pe pământ italienesc o zeiţă a frumuseţii. Iar la fel de bine cum o femeie inteligentă învaţă, şi nu invidiază, şi după cum regulile de înfrumuseţare ale peninsularelor sunt la fel de directe şi puternice precum privirea pătrunzătoare a Monicăi, nimic mai uşor decât să obţinem look-ul italian şi nimic mai dificil decât să îl mai dăm vreodată uitării!

>>> Calitatea este principul fundamental. Ştim deja că o piesă de calitate îmbracă o întreagă ţinută cu un aer luxos. Iar cum Italia este patria inegalabilă a artizanatului, calitatea vine în egală măsură din partea designerilor de top şi a micilor meşteşugari. Lenjeria din dantelă sau şalurile din caşmir, materialele bogate şi atent lucrate pot aduce sezoane bune de satisfacţie şi clasă. Nici nu ar trebui să fie greu, căci stilul italian este unul cu desăvârşire clasic.

>>> Clasică este, într-adevăr, şi paleta de culori preferată de italience. Negrul şi toate nuanţele pornind de la maro, trecând prin muştar şi ajungând la beige, sunt pentru italience nu atât dovezi ale timidităţii faţă de culori ci ale încrederii în propria frumuseţe, capabilă să lumineze o ţinută în culori discrete, impecabil croită.

>>> Bijuteriile sunt întotdeauna mari şi negreşit aurii. Punctează ţinuta cu luminozitate şi purtate în jurul feţei – cercei şi coliere – aduc atenţia asupra celei care le poartă.

>>> Acelaşi efect subliniază şi machiajul simplu, dar dramatic – ochi superb conturaţi cu un creion negru şi buze în nuanţe tari de roşu.

Mai mult aici.

Articole asemanatoare
Prinţesa Diana
Ce mesaj ascund pantofii purtaţi de Prințesa Diana la nunta cu Charles
URA este noul trend în 2018 – potrivit unei reclame pentru pantofi
6 modele de pantofi potriviti pentru petrecerile din vara aceasta
Sex and the shoes

Loading...

Comenteaza acest articol

Stil de vedetă: Monica Bellucci

by   1 min
0