Home > Fashion > Stil de vedeta: Rihanna

Stil de vedeta: Rihanna

Rihanna  este fata rea a industriei muzicale si nu numai! Pe langa viata  amoroasa zbuciumata si diversele controverse  prin care a atras atentia presei, din punct de vedere vestimentar, Ri-Ri este un cameleon, reusind de fiecare data sa ne surprinda prin alegerile facute. Indiferent de stilul pe care il adopta, prin atitudinea sa indrazneata, orice ar imbraca ii vine ca turnat. Desi pare ca stilul ei  nu poate fi incadrat intr-o anumita categorie, putem observa cateva caracteristici specifice artistei. Rihanna este intruchiparea vie a motto-ului “Nu lasa hainele sa te poarte, poarta-le tu pe ele!”

1. Jeans, jeans, jeans….Rihanna a fost vazuta purtand de multe ori denim. Chiar si din cap pana in picioare. Este casual si high-end in acelasi timp, mai ales cand il combini cu o pereche de stilleto!

2.It’s all about the bling-bling. Cercei, inele, coliere suprapuse, Rihanna nu tine cont de nicio regula si se impodobeste cu bijuterii din plin. Pentru ea nu exista “less is more”!

3.Rujul rosu. Departe sunt zilele in care rujul rosu era purtat doar la ocazii speciale sau la tinute de seara, acum nuantele puternice fiind regasite pe buze in orice moment al zilei, precum si pe buzele vedetei.

4.Pantofii cu toc. La capitolul incaltaminte, poarta de la sneakersi la cizme cat mai extravagante dar de cele mai multe ori vedeta a fost zarita purtand pantofi Manolo Blahnik  sau Marc Jacobs.

5.Combina si experimenteaza. Rihanna nu urmeaza tendintele in materie de fashion, ea insasi lansand noi trenduri. Se joaca de-a dreptul cu hainele, lucru care i-a adus titlul de fashion icon!

Articole asemanatoare
O fetiță în vârstă de 4 ani, cu sindromul Down, a topit inimile tuturor la o prezentare de modă
jobstoppers
Ce este fenomenul jobstoppers, promovat de Justin Bieber și Rihanna și care afectează tinerii
Domnilor, se poartă leopardul dar mare grijă după ce gard îl ascundeți
Ultima tendință ușor stupidă pe internet dar care creează dependență: gelatina

Comenteaza acest articol

Stil de vedeta: Rihanna

by   1 min
0