Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Stiliștii prezintă un nou ideal de frumusețe! Este mult mai atrăgător decât fața obișnuită de pe Instagram

Frumusețea femeilor este multiformă, se schimbă în funcție de epocă, țară și opinia individuală. Dar, totuși, există standarde comune, la modă, create și în prezent. În anii ’90, erau populare femeile slabe cu pielea palidă. După aceea, lumea a fost prezentată Larei Croft, care a adus în tendințe un corp atletic, buze pline și un nas mic. Mai târziu, lumea s-a confruntat față în față cu corpul cu forme voluptuoase ca al lui Kim Kardashian. Astăzi, idealitatea deliberată și părțile corpului supradimensionate încep să țină de trecut.

Apare un nou tip de față – noble face – caracterizată de frumusețe naturală. Publicul a devenit interesat să urmărească oameni imperfecți și individualitatea lor. Suntem cu toții obișnuiți să urmărim influenceri pe Instagram, dar chipul lor e altul în realitate. Tendințele modei de astăzi luptă împotriva acestui lucru și se orientează mai mult spre frumusețea naturală. „Noble Face” este un nou tip de frumusețe printre modelele din generația Z. Numele este derivat din termenul chinezesc, „gaojilian”, care se traduce prin „față nobilă”.

O frunte înaltă, un aspect expresiv, buze naturale, un nas armonios și fără modificări chirurgicale – așa pot fi descrise femeile cu „față nobilă”. Principalul aspect este că o femeie nu ar trebui să apeleze la chirurgie plastică și injecții pentru a se simți frumoasă și dorită. Înțelegerea și aprecierea propriei frumuseți naturale le fac mai atractive. Astfel de schimbări în percepția aspectului sunt, în multe feluri, legate de dezvoltarea feminismului.

Moda care complimentează acest tip „non-chirurgical” a apărut în Asia după ce oamenii s-au săturat de căutarea idealurilor europene. Mulți ani, o mulțime de asiatice au trăit sub presiunea stabilită de societate și știau că, dacă doresc să reușească în viață, nu au de ales decât să-și schimbe fața cu ajutorul chirurgiei plastice – uneori dincolo de recunoaștere. Așa au început să-și piardă individualitatea.

În 2017, Coreea de Sud a adoptat o lege care prevede eliminarea anunțurilor legate de operațiile plastice din metrou și stațiile de metrou până în anul 2022. Și Universitatea de Artă Shandong (din China) a introdus o nouă regulă: să nu mai accepte studenți care au recurs la chirurgie estetică. Comitetul academic consideră că diminuează capacitatea lor de a transmite emoții.

Trăsăturile feței „feței nobile”

Acest tip se caracterizează printr-un aspect ușor androgin, reținut și inteligent, natural. Astfel de fețe sunt superbe datorită caracteristicilor, precum nasuri naturale, buze naturale și pomeți cu care i-a înzestrat mama natură. Un lucru important de remarcat este că „fața nobilă” nu se schimbă drastic odată cu machiajul, iar valoarea înfățișării nu se estompează odată cu vârsta.

Schimbarea standardelor de frumusețe vorbește despre schimbările din societate și din lume în general. Tipul „față nobilă”, care a devenit idealul de frumusețe al secolului al XXI-lea, este dovada faptului că omenirea încearcă să facă industria modei mai umană și că oamenii înțeleg că frumusețea nu este doar aspect. Singurul lucru care a rămas neschimbat este importanța de a fi îngrijit. Este important să nu neglijați rutina de îngrijire adecvată atunci când adoptați un aspect natural.

ARTICOLE SIMILARE

După ce a pierdut o avere în 2018, Victoria Beckham face un anunț important despre imperiul ei de modă

Andreea Damian

Lucrul fascinant despre care actorul Keanu Reeves refuză să vorbească în public

Andreea Damian

Cleopatra Stratan, cerută de soție de Edward Sanda la majorat

Tabu Tabu

Sleep Texting: Este posibil să trimiteți mesaje text în timp ce dormiți? Da, cu siguranță

realitatea

Rihanna s-a ferit să prindă buchetul de mireasă la nunta prietenei sale. VIDEO VIRAL

Andreea Damian

Superluna ROZ – fenomenul spectaculos va putea fi observat la noapte

Andreea Damian

Scrie un comentariu