Home > Fashion > Stilul iconic al verii: feminitate şi dominaţie à la Daenerys Targaryen

Stilul iconic al verii: feminitate şi dominaţie à la Daenerys Targaryen

Daenerys Targaryen, personajul interpretat de actriţa Emilia Clarke în serialul Game of Thrones, este, fără îndoială, una dintre cele mai dorite şi apreciate femei de pe micul ecran. Acesta este şi motivul pentru care o mulţime de reprezentante ale sexului frumos şi-au dorit ca măcar o dată să se afle în locul  acesteia, încă de la început, când aceasta era o ființă vulnerabilă și avea o relație toxică, dar pasională pe alocuri cu Khal Drogo, până când a devenit o femeie puternică.

Cum să arăţi ca Daenerys vara aceasta

O zână modernă

Trăieşte-ţi propria poveste vara aceasta, abordând un stil vestimentar feeric. Fii o apariţie cu orice ocazie, indiferent că mergi la un picnic, în parc sau la o petrecere de vară şi alege-ţi o rochie realizată din materiale subţiri, care îţi învăluie armonios formele.

Pentru o alură à la Khaleesi, optează pentru nuanţe precum lila sau albastru palid, două dintre nuanţele pe care aceasta obişnuia să le poarte înainte de a fi vândută lui Khal Drogo. DyFashion şi Zonia îţi pun la dispoziţie cele mai potrivite rochii pentru un asemenea look, rochii realizate din materiale diafane, în nuanțe pastelate superbe. (P)

Prințesa războinică

Dacă vrei totuşi să îţi scoţi la iveală latura mai sălbatică, mizează pe un outfit compus din două elemente în nuanţele pământului, cum ar fi un top scurt din piele şi o fustă midi în cloș.

Nu ţi se pare foarte atrăgător un asemenea look? Poate arăta demențial dacă îl asortezi cu un colier opulent sau nişte brăţări cu imprimeu de şarpe, cum sunt cele de la Elefant. Nu trebuie să îţi lipsească sandalele cu accente aurii.

Un mix de inocență și putere

Iar dacă îţi plac ambele stiluri şi nu ştii pe care să îl alegi, de ce să nu le combini?

Elemente din piele asortate cu materiale graţioase, fine şi accesorii cu texturi deosebite, asemănătoare solzilor de dragon.

Idee de ţinută: un top din piele într-o nuanţă nisipie, asortat cu o fustă lungă de mătase cu tonuri superbe de albastru regal şi cu un colier supradimensionat cu accente de verde scarabeu. Nişte sandale cu talpa plată cu auriu şi maro se vor potrivi de minune unei asemenea ținute.

Vara aceasta scoate la iveală femeia puternică şi abordează un stil excentric! Nu încape îndoială că vei atrege o mulţime de priviri admirative!

Articole asemanatoare
sophie turner
Sophie Turner, Sansa din Game of Thrones, va deveni mămică
modă
Tulburare de sezon: de ce ianuarie este noul septembrie în modă
O fetiță în vârstă de 4 ani, cu sindromul Down, a topit inimile tuturor la o prezentare de modă
Domnilor, se poartă leopardul dar mare grijă după ce gard îl ascundeți

Comenteaza acest articol

Stilul iconic al verii: feminitate şi dominaţie à la Daenerys Targaryen

by realitatea   1 min
0