Tabu
Image default
FASHION Slider

Stilul vestimentar al lui Lady Gaga. Cum s-a schimbat

În această vară, Lady Gaga face din străzile New York-ului un adevărat podium pentru modă și înmulțește aparițiile sale cu ținute spectaculoase.

Când vine vorba de îmbrăcăminte, știm că Lady Gaga nu joacă niciodată cartea securității sau a simplității. Cântăreața își petrece vara acasă, în Manhattan, repetând pentru concertul de la Radio City Hall alături de Tony Bennet. Vedeta pop cu 48 de milioane de abonați pe Instagram este angajată într-o adevărată săptămână a modei. În program? Cizme cu platformă XXL, rochii maxi și ochelari cat-eye. Piese puternice care îi confirmă încă o dată statutul de pictogramă a modei.

Un stil asumat

Știe să panicheze utilizatorii de internet ca nimeni altcineva. Ultima apariție a crat mare istorie printre newyorkezi cu aspectul său purpuriu, proaspăt luat de pe podiumurile Valentino haute couture. Ca să nu mai vorbim de arta de a merge pe străzile din New York în ținute demne de covorul roșu al Met Gala, cum ar fi rochia cu lanț negru cu pene Lanvin, setul ei format dintr-un sutien și pantaloni albaștri de ciclism Marc Jacobs sau rochia Giambattista Valli.

Fără a-și uita aspectul cu mâneci bufante, ultra la modă în acest sezon, precum cămașa marca Christian Soriano decorată cu o fustă creion neagră sau rochia cu mâneci supradimensionate de Giuseppe di Morabito. Când vine vorba de stil, Lady Gaga își permite totul. Și, deși extravaganța ei rămâne asumată, vedeta pare să-și fi reînnoit garderoba, concentrându-se acum pe un stil nuanțat de glamour. Odată obișnuită cu ținute extravagante, Lady Gaga s-a bucurat în ultima vreme de o renaștere a chicului, influențată probabil de rolul ei în filmul House Of Gucci, ale căror filmări tocmai s-a încheiat. O poveste de modă sub formă de reînnoire eternă.

ARTICOLE SIMILARE

Femeile stau la coadă la toaletă mai mult decât bărbaţii şi asta n-ar trebui să fie tabu

realitatea

Pierderea bruscă a mirosului, unul dintre simptomele posibile ale noului coronavirus

Andreea Damian

„Singurătatea pozitivă” sau cum faptul de a fi singur ne face bine

Andreea Damian

Efectele negative neașteptate pe care izolarea socială le are asupra sănătății

Andreea Damian

Penelope Cruz renunță la părul lung și adoptă tunsoarea sezonului

Andreea Damian

Paris Jackson, fata lui Michael Jackson, își lansează primul album muzical

Ciocîrlan

Scrie un comentariu