Tabu
Image default
FASHIONSlider

Street style: cum să rămâi elegantă atunci când plouă?

Pe măsură temperaturile scad și vremea devine capricioasă, stilurile de stradă văzute la săptămânile modei ne inspiră să arătăm bine: dovada, în imagini.

Găsiți și toate sfaturile noastre pentru a rămâne elegante atunci când este frig pe tabu.ro.

Vi se pare imposibil să vă treziți dimineața și să stați departe de jeanși, cizmele din cauciuc și impermeabil, în zilele când picaturile reci continuă să cadă? Nu disperați! Soluția este… stratificarea! Straturile de haine ne ajuta să creăm pe parcursul zilei ținute multiple, ne ajută să ne menținem temperatura corporală, ne dau mai mult control asupra propriei imagini și asupra propriului confort.

Este ok să ai deasupra un trenci uriaș, în straturi, sau un palton subțire, încălțăminte impermeabilă, însă, pe dedesubt, poți purta o fustă alături de un tricotaj subțire sau o cămașă. Soluțiile stiliștilor sunt infinite, atât timp cât cauți să te simți comfortabil cu propria imagine.

Fii atentă și la ceea ce pui în picioare. Când temperaturile scad, sunt permise și cizmele mai lungi, adidașii, panfotii cu șiret. Nu uita de dresuri, eventual de sosețele chic dacă porți ghete sau pantofi cu toc.

Aduceți-vă culorile aproape! În sezonul rece tindem să ne îmbrăcăm mereu sobru. Nu e o regulă. Puteți opta pentru culorii vii, proaspete. Poți face asta cu ajutorul unei pălării, a unui fes, eșarfe.

Iată câteva ținute pentru inspirație!

ARTICOLE SIMILARE

Adriana Lima pozeaza pe coperta Vogue Brazilia din februarie

realitatea

Back to school | Tendințele de modă de adoptat indiferent de vârstă

Andreea Damian

Secretul unei vieți lungi și fericite

Ciocîrlan

Nu ești singurul: cum să supraviețuiești unui șef oribil

Andreea Damian

Premiantii Bucharest Fashion Week!

Prima intalnire cu vintage: Silvia

realitatea

Scrie un comentariu