Tabu
FASHION Slider

Street style: cum să rămâi elegantă atunci când plouă?

street style

Pe măsură temperaturile scad și vremea devine capricioasă, stilurile de stradă văzute la săptămânile modei ne inspiră să arătăm bine: dovada, în imagini.

Găsiți și toate sfaturile noastre pentru a rămâne elegante atunci când este frig pe tabu.ro.

Vi se pare imposibil să vă treziți dimineața și să stați departe de jeanși, cizmele din cauciuc și impermeabil, în zilele când picaturile reci continuă să cadă? Nu disperați! Soluția este… stratificarea! Straturile de haine ne ajuta să creăm pe parcursul zilei ținute multiple, ne ajută să ne menținem temperatura corporală, ne dau mai mult control asupra propriei imagini și asupra propriului confort.

Este ok să ai deasupra un trenci uriaș, în straturi, sau un palton subțire, încălțăminte impermeabilă, însă, pe dedesubt, poți purta o fustă alături de un tricotaj subțire sau o cămașă. Soluțiile stiliștilor sunt infinite, atât timp cât cauți să te simți comfortabil cu propria imagine.

Fii atentă și la ceea ce pui în picioare. Când temperaturile scad, sunt permise și cizmele mai lungi, adidașii, panfotii cu șiret. Nu uita de dresuri, eventual de sosețele chic dacă porți ghete sau pantofi cu toc.

Aduceți-vă culorile aproape! În sezonul rece tindem să ne îmbrăcăm mereu sobru. Nu e o regulă. Puteți opta pentru culorii vii, proaspete. Poți face asta cu ajutorul unei pălării, a unui fes, eșarfe.

Iată câteva ținute pentru inspirație!

ARTICOLE SIMILARE

Ce promisiune făcută la 40 de ani și-a ținut Anca Țurcașiu în 2020

Tabu Tabu

National Geographic SUA recunoaşte că a fost o revistă rasistă

Dora Constantinovici

Magia bijuteriilor ZIIO

realitatea

Donald Trump și soția sa au fost testați pozitiv pentru coronavirus

Andreea Damian

Mark Wahlberg preferă femeile cu forme

realitatea

Lily Allen era să fie anesteziată cu forța de către șase asistente din cauza unei crize nervoase

realitatea

Scrie un comentariu