Tabu
Slider

STUDIU: Ce tip de bărbat preferă femeile – „carnivor” sau vegetarian?

bărbați

Un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Padova arată că femeile sunt mai degrabă atrase de bărbați consumatori de carne și mai puțin de cei vegetarieni. Pe aceștia din urmă îi găsesc mai puțin atrăgători din toate punctele de vedere, deși unele dintre ele nu sunt consumatoare de carne.

Potrivit experților, un „carnivor” ajunge mai ușor la inima unei femei, față de cel care preferă fructele și legumele. Stilul de viață al unui vegetarian și dieta îi afectează considerabil relația cu o femeie.

Cercetarea intitulată „Eating Meat Makes You Sexy: Conformity to Dietary Gender Norms and Practices” a fost publicată recent în revista Psychology of Men and Masculinity și a fost coordonată de cercetătoarele Caterina Suitner și Susanna Timeo de la Universitatea din Padova.

Alte cercetări au observat legăturile dintre masculinitate și consumul de carne. S-a descoperit despre vegetarieni că sunt bărbați virtuoși, dar nu și masculini. Aceasta a fost ipoteza de la care a pornit studiul realizat de cercetătoarele din Italia, pe 228 de subiecți, bărbați și femei, cu vârsta sub 50 de ani.

Participantele au fost rugate să acorde calificative ca „m-aș întâlni cu el”, „sexy”, „atractiv” și „partenerul ideal”. În cadrul studiului, omnivorii au fost descriși ca acei bărbați care consumă salam, polenta (un preparat italian) și ștrudel, în timp ce vegetarienii consumă iaurt, fructe, tiramisu și supă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Twitter interzice reclamele politice

Andreea Damian

Vieţile Angelei Merkel şi Beyonce vor apărea în Poveşti de seară pentru fete rebele (2)

Dora Constantinovici

Sheryl Crow vorbește despre cum s-a simțit respinsă în anii 90

realitatea

Fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, afaceri cu virgine care-i calcă strugurii-n picioare

Dora Constantinovici

Statul european unde femeile cu sâni mici au, de fapt, un defect fizic

Andreea Damian

Jay-Z este primul rapper care ajunge miliardar

Andreea Damian

2 comentarii

Ce tip de bărbat preferă femeile: carnivor sau vegetarian? – articolada.ro 28 July 2018 at 6:26

[…] Răspunsul la întrebarea “Ce tip de bărbat preferă femeile – „carnivor” sau vegetarian?”, pe TABU.RO […]

Răspunde
Carnivori sau vegetarieni?-Ce prefera femeile? | Stiri Business & Politics News 18 November 2019 at 10:17

[…] Potrivit experților, un „carnivor” ajunge mai ușor la inima unei femei, față de cel care preferă fructele și legumele. Stilul de viață al unui vegetarian și dieta îi afectează considerabil relația cu o femeie, remarcă tabu.ro. […]

Răspunde

Scrie un comentariu