Home > Sex-Relatii > Dragoste > STUDIU: Ce tip de bărbat preferă femeile – „carnivor” sau vegetarian?

STUDIU: Ce tip de bărbat preferă femeile – „carnivor” sau vegetarian?

bărbați

Un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Padova arată că femeile sunt mai degrabă atrase de bărbați consumatori de carne și mai puțin de cei vegetarieni. Pe aceștia din urmă îi găsesc mai puțin atrăgători din toate punctele de vedere, deși unele dintre ele nu sunt consumatoare de carne.

Potrivit experților, un „carnivor” ajunge mai ușor la inima unei femei, față de cel care preferă fructele și legumele. Stilul de viață al unui vegetarian și dieta îi afectează considerabil relația cu o femeie.

Cercetarea intitulată „Eating Meat Makes You Sexy: Conformity to Dietary Gender Norms and Practices” a fost publicată recent în revista Psychology of Men and Masculinity și a fost coordonată de cercetătoarele Caterina Suitner și Susanna Timeo de la Universitatea din Padova.

Alte cercetări au observat legăturile dintre masculinitate și consumul de carne. S-a descoperit despre vegetarieni că sunt bărbați virtuoși, dar nu și masculini. Aceasta a fost ipoteza de la care a pornit studiul realizat de cercetătoarele din Italia, pe 228 de subiecți, bărbați și femei, cu vârsta sub 50 de ani.

Participantele au fost rugate să acorde calificative ca „m-aș întâlni cu el”, „sexy”, „atractiv” și „partenerul ideal”. În cadrul studiului, omnivorii au fost descriși ca acei bărbați care consumă salam, polenta (un preparat italian) și ștrudel, în timp ce vegetarienii consumă iaurt, fructe, tiramisu și supă.

 

Articole asemanatoare
Studiu: în zonele cu venituri mici, bărbații au o sănătate mentală mai precară decât femeile
Sextingul: bărbații și femeile se comportă diferit?
Șapte din zece adulți consideră că partenerul îi ignoră în mod intenționat
bărbați
Cel mai bun website de stil pentru bărbați – În acest magazin online găsești haine COOL pentru bărbați!

STUDIU: Ce tip de bărbat preferă femeile – „carnivor” sau vegetarian?

by Andreea Damian   1 min
2