Tabu
Image default
FASHION

Style file: Kate Moss

Cea care a lansat “beadhead” si a spus ca “Nothing tastes as good as skinny does.” Daca la a doua parte ne indoim, cand vine vorba despre parul ravasit si stilul rock-chick, Kate Moss, stie ea ce stie.

Negru. Kate Moss adora tinutele all-black, implicit culoarea negru. Aceasta a spus ca se imbraca in functie de starea de spirit, alternand culori precum rosu, gri si negru. Daca are o zi libera, va opta pentru o tinuta from-head-to-toe-black. Deci, in negru se simte cel mai confortabil. Si arata si bine!

Fusta creion. Investeste intr-o fusta creion de calitate, fie din piele sau orice alt material. Arata bine aproape in orice combinatie, plus ca nu se va demoda niciodata.

Inspira-te. Kate Moss adora perioada anilor ’60-’70, vremea celor de la Rolling Stones, inspirandu-se adesea din ce se purta in vremurile acelea.

La inaltime. Ca si Victoria Beckham, Kate a recunoscut ca desi ii place sa fie comoda, mai degraba ar suferi in tocuri, pantofii ei preferati fiind cei cu tocul inalt, cui.

Ochelari si accesorii. Si blanuri. Ii plac accesoriile, si intr-o doza sanatoasa. Desi nu este adepta accesoriilor opulente, Kate Moss isi accesorizeaza fiecare tinuta. Si nu pleaca din casa fara ochelari. Sau fara o blana superba!

Smokey eyes. Automat te gandesti la Kate cand auzi de smokey eyes. Simplu si de efect, la fel ca si tinutele sale.

Atuurile la inaintare! Kate este mignona si slaba. Ok, foarte slaba, dar chiar si asa se imbraca conform figurii sale si isi pune in valoare cele mai bune atuuri. Nu degeaba a introdus in viata noastra blugii skinny, dar nu se fereste pantaloni sau rochii scurte.

ARTICOLE SIMILARE

Vanessa Paradis in Harper’s Bazaar UK

realitatea

Cele mai în vogă manechine de sezon

realitatea

Cele 10 principii în îmbrăcăminte ale lui Coco Chanel

Tabu Tabu

Penelope Cruz pe coperta Interview

realitatea

Vivienne Westwood și Zaha Hadid au creat pantofi pentru Melissa

realitatea

,,Les oiseaux charmants-, by Kristina Dragomir

realitatea

Scrie un comentariu