Home > Fashion > Style file: Kate Moss

Style file: Kate Moss

Cea care a lansat “beadhead” si a spus ca “Nothing tastes as good as skinny does.” Daca la a doua parte ne indoim, cand vine vorba despre parul ravasit si stilul rock-chick, Kate Moss, stie ea ce stie.

Negru. Kate Moss adora tinutele all-black, implicit culoarea negru. Aceasta a spus ca se imbraca in functie de starea de spirit, alternand culori precum rosu, gri si negru. Daca are o zi libera, va opta pentru o tinuta from-head-to-toe-black. Deci, in negru se simte cel mai confortabil. Si arata si bine!

Fusta creion. Investeste intr-o fusta creion de calitate, fie din piele sau orice alt material. Arata bine aproape in orice combinatie, plus ca nu se va demoda niciodata.

Inspira-te. Kate Moss adora perioada anilor ’60-’70, vremea celor de la Rolling Stones, inspirandu-se adesea din ce se purta in vremurile acelea.

La inaltime. Ca si Victoria Beckham, Kate a recunoscut ca desi ii place sa fie comoda, mai degraba ar suferi in tocuri, pantofii ei preferati fiind cei cu tocul inalt, cui.

Ochelari si accesorii. Si blanuri. Ii plac accesoriile, si intr-o doza sanatoasa. Desi nu este adepta accesoriilor opulente, Kate Moss isi accesorizeaza fiecare tinuta. Si nu pleaca din casa fara ochelari. Sau fara o blana superba!

Smokey eyes. Automat te gandesti la Kate cand auzi de smokey eyes. Simplu si de efect, la fel ca si tinutele sale.

Atuurile la inaintare! Kate este mignona si slaba. Ok, foarte slaba, dar chiar si asa se imbraca conform figurii sale si isi pune in valoare cele mai bune atuuri. Nu degeaba a introdus in viata noastra blugii skinny, dar nu se fereste pantaloni sau rochii scurte.

Articole asemanatoare
papuci moi
Vara asta, miresele înlocuiesc pantofii albi cu papuci moi strălucitori
încălțat
E în regulă să intri încălțat în casă, bacteriile de pe talpă nu te îmbolnăvesc
blănuri
O mare casă de modă de lux renunţă la produsele din blănuri și piele exotică
pantofii
Modă dusă la extreme: pantofii care imită pielea de om

Comenteaza acest articol

Style file: Kate Moss

by   1 min
0