Home > Fashion > Style icons: anii 70

Style icons: anii 70

Pentru că vestimentația anilor 70 face parte din tendințele cheie ale acestui sezon, vrem să va oferim mai mult decât inspirația oferită de designeri și de moda străzii: style-icon-uri ale acelei perioade, din a căror atitudine și stil vă puteți inspira atunci când doriți să creați o ținută de inspirație 70’s.

1. Farrah Fawcett, prin rolul său din filmul Charlie’s Angels a lansat o nouă modă, coafura sa fiind ulterior copiată de fiecare “american girl”. Serialul s-a difuzat din 1976 până în 1980 și a transformat-o pe Farah în style icon internațional. Stilul său vestimentar de zi cu zi era confortabil și simplu: jeanși evazați și pulovere supradimensionate.

http://www.hellomagazine.com

2. Bianca Jagger a transformat Studio 54 din New York în cel mai hot club al orașului, apărând în 1977, la sărbătorirea zilei sale de naștere, călare pe un cal alb. Stilul său vestimentar a fost unul exotic, îndrăzneț, glamour, purtand la nunta sa cu Mick un constum alb YSL, apariție ce a rămas în istorie.

http://www.exudemagazine.com

3. Liza Minnelli– a transformat look-ul din rolul său în filmul Cabaret într-unul permanent: o coafură bob, gene incredibil de lungi și machiaj negru intens pentru ochi, la care a adăugat rochii elegante, create de bunul său prieten, Halston. Artista a primit și un Oscar pentru cea mai buna interpretare intr-un rol feminin pentru rolul său din Cabaret.

http://dedica.la

Care dintre cele trei dive va inspira cel mai mult?

Text: Ioana Bora

Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 12 martie!
Istoria coafurilor
Fashion Trend: pantaloni fantezie
Fashion trend: parka

3 Responses

  1. Pingback : Style icons: anii 70 | Elodia

Comenteaza acest articol

Style icons: anii 70

by realitatea   1 min
3