Home > Agenda > stiri > Sub acelasi acoperis / Togetherness – o noua productie HBO din 12 ianuarie

Sub acelasi acoperis / Togetherness – o noua productie HBO din 12 ianuarie

Sub acelasi acoperis / Togetherness, o noua productie HBO, va avea premiera la HBO pe 12 ianuarie, de la ora 22:00. Primul episod va putea fi urmarit fara abonament pe HBO GO.

Noul serial HBO, regizat si scris de Jay si Mark Duplass, prezinta patru adulti in varsta de 40 si ceva de ani care locuiesc sub acelasi acoperis si se zbat sa-si pastreze vii relatiile.

Jay si Mark Duplass isi marcheaza debutul in televiziune cu Sub acelasi acoperis / Togetherness,  un serial care urmareste viata a doua cupluri care locuiesc sub acelasi acoperis, la marginea orasului Los Angeles. Brett si Michelle (Mark Duplass si Melanie Lynskey) se chinuie sa reinvie pasiunea din relatia lor, care a fost inlocuita cu problemele din casnicie si cu ingrijirea copiilor. Cand Alex (Steve Zissis), prietenul lui Brett, si Tina (Amanda Peet), sora lui Michelle, se muta cu ei, cei patru ajung in mai multe situatii comice ca sa-si urmeze visurile personale in timp ce incearca sa ramana prieteni buni, frati, sot si sotie.

Articole asemanatoare
Cernobîl
Serialul HBO a crescut fluxul de turiști la Cernobîl
Recenzie: Prietena mea genială la final, tu cine ești, Lila sau Lenu?
Cum a fost aleasă piesa de intro din The Deuce 2, despre femeia anului obiectificată
Jennifer Aniston spune că au existat discuții despre reluarea Friends

Comenteaza acest articol

Sub acelasi acoperis / Togetherness – o noua productie HBO din 12 ianuarie

by   1 min
0