Tabu
Image default
LIFESTYLE

Sucul de rodii scade viteza de răspândire a cancerului

Specialiștii sunt de părere că sucul de rodii ar putea diminua viteza cu care se răspândește cancerul. Aceasta este concluzia unor teste făcute de un grup de oameni de știință care au descoperit în rodii o serie de componente care opresc mișcarea celulelor canceroase.

Respectivii oameni de știință au descoperit că o serie de acizi grași prezenți în compoziția chimică a rodiilor reușesc să diminueaze viteza cu care cancerul de prostată se răspândește la oase.

Mai apoi, echipa de experți de la Universitatea din California a descoperit că acest efect se aplică și în cazul altor forme de cancer. Studiile anterioare care sugerau acest efect pozitiv al rodiilor au fost destul de controversate pentru că cei care au emis această ipoteză nu reușeau să argumenteze acest lucru deși concluziile testelor indicau respectivele calități terapeutice . În plus, una dintre companiile americane care produc această băutură a fost amendată tocmai pentru că își promovau produsul folosindu-se de acest efect terappeutic.

Autorii acestui ultim studiu sunt, însă, extrem de încântați că au descoperit acizii binefăcători și speară ca, în viitorul apropiat să îmbunătățească efectele rodiilor.

ARTICOLE SIMILARE

1-0! Razboi pe bani intre BANICA JR si BRENCIU

E cea mai slaba femeie din lume si nu poate sa se ingrase oricat ar manca!

Medicii au emis noi avertismente cu privire la bătaia copilului pentru prima dată în 20 de ani

Andreea Damian

Medicul ZAMFIR avea o relatie cu AURA ION!?

Băuturile energizante nu sunt bune pentru antrenamentele de la sală

realitatea

Se alege praful de averea lui DINU PATRICIU

Scrie un comentariu