Home > Agenda > stiri > Sugestii de Craciun de la Philips

Sugestii de Craciun de la Philips

Cadourile de Craciun pentru copii pot fi o adevarata provocare pentru parintii care nu stiu ce idei sa mai nascoceasca pentru a-i impresiona si multumi pe micutii lor. Imaginatia si creativitatea sunt puse la incercare an de an, iar darurile clasice nu mai par atat de interesante. Pentru ca cei mici sunt fascinati de lumea din povesti, Philips vine in ajutorul parintilor care doresc sa recreeze atmosfera Disney in camera celui mic. Lampile Disney de la Philips – Living Colors Micro Disney si Softpals – aduc mai aproape de copii cele mai indragite personaje din filmele copilariei.

Living Colors Micro Disney este o colectie de lampi special concepute pentru copii, cu o varietate de lumini colorate ce inveselesc camera micutului, creand o atmosfera jucausa si relaxanta. Cele patru filme animate clasice care inveselesc lampile (Avioane, Masinute, Printese si Mica Sirena) insotesc copilul intr- o noapte plina de vise colorate si lasa imaginatia sa zburde. Prin atingerea si glisarea pe banda de culoare de pe produs, se poate selecta una din cele 64 de culori diferite pentru a picta cu lumini colorate camera sau locul de joaca. Prin efectul de lumina difuza, culorile se imbina natural, iar apasand pe butonul pornit/ oprit timp de 5 secunde, lampile ofera optiunea de a derula automat intreaga gama de culori.

Lampile Living Colors Micro Disney pot fi achizitionate din magazinele partenere – Altex si eMAG -, la preturi variind intre 149,99 RON 199,99 RON.

Articole asemanatoare
Un cocktail Baby Yoda este acum servit la Disneyland în barurile Sam Tiki
star wars
Star Wars: Gest făcut de Disney după scena cu primul sărut între persoane de acelaşi sex
Ghid pentru oferirea cadourilor destinate copiilor mici – nu arunca banii pe prostii
Știința din spatele unor cadouri bune și speciale pe care să le oferi de Crăciun

1 Response

  1. Pingback : Sugestii de Craciun de la Philips | Femininne

Comenteaza acest articol

Sugestii de Craciun de la Philips

by   1 min
1