Home > Lifestyle > Suma exorbitantă pe care o cere fratele lui Pablo Escobar să-l înlăture de la putere pe Trump

Suma exorbitantă pe care o cere fratele lui Pablo Escobar să-l înlăture de la putere pe Trump

pablo escobar

Roberto Escobar, fratele mai mare a lui Pablo Escobar, celebru baron al drogurilor columbian, a lansat o campanie GoFundMe în încercarea de a-l intimida pe Donald Trump. Acesta speră să strângă cel puțin 50 de milioane de dolari pentru compania sa, Escobar INC., dar nu este încă clar ce planuri are „El Osito” în privința președintelui american.

Pe pagina cauzei sale de pe platforma GoFundMe, care ulterior a fost ștearsă, Roberto Escobar susținea că deține suficiente informații care ar putea afecta cariera lui Trump. „Eu sunt fratele unui erou latin, am eliminat mulți oameni de la putere… Trump va fi dat jos”, a scris el, potrivit TMZ.

Este evident că un personaj controversat ca Escobar, cunoscut pentru traficul de droguri, nu va oferi gratis astfel de informații picante, dar parcă 50 de milioane de dolari e o sumă prea mare.

Se pare că Roberto ar avea informații pe care procurorul special Robert Mueller ar vrea să le audă, indiferent de natura lor. „Deținem secrete murdare ale președintelui Trump, ale familiei și asociaților săi”, maii susține Roberto Escobar.

În timp ce pagina pentru strângere de fonduri de pe GoFundMe a fost închisă, o alta pe We The People Will Fund The Wall, care are ca obiectiv strângerea unui miliard de dolari, este încă activă. E curios că există o mulțime de oameni interesați să-l înlăture pe Trump de la putere.

 

 

Articole asemanatoare
Michelle Obama
Michelle Obama, comentariu deplasat la adresa lui Trump. Bărbații divorțați o consideră „insensibilă”
Kim Kardashian
Donald Trump a inspirat-o pe Kim Kardashian să urmeze o nouă carieră
O postare video a președintelui SUA Donald Trump a fost eliminată din cauza drepturilor de autor
robert de niro
Robert de Niro, un nou atac virulent la adresa lui Donald Trump

Comenteaza acest articol

Suma exorbitantă pe care o cere fratele lui Pablo Escobar să-l înlăture de la putere pe Trump

by Andreea Damian   1 min
0