Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Suma uriașă pe care Madonna o va primi ca să cânte la Eurovision

Un miliardar israelian este dispus să-i plătească Madonnei un milion şi jumătate de dolari ca să cânte pe scena Eurovisionului. Suma va fi achitată doar dacă vedeta va accepta să cânte două piese în ultima seară a evenimentului.

Miliardarul israelian Sylvan Adams este dispus să plătească din buzunarul său onorariul artistei americane, doar ca s-o aducă pe scena din Tel Aviv, potrivit site-ului Mako. Însă doar în cazul în care organizatorii Eurovisionului nu își permit „nota de plată”.

„Adams vrea doar să ajute statul Israel cu relaţiile sale externe şi vom lucra cu oamenii Madonnei pentru a arăta totul bine şi pentru a face o mişcare spre progres”, a declarat producătorul Dani Ben Naim.

Negocierile cu impresarii divei sexagenare sunt în curs de desfăşurare. Iar dacă acceptă propunerea de a cânta la Tev Aviv, Madonna se va întoarce în Israel, după aproape 7 ani.

Miliardarul canadian-israelian Adams trăieşte în Israel din 2015 şi a finanţat mai multe proiecte majore, inclusiv cursa de biciclete „Giro d’Italia Big Start”, care a avut loc anul trecut în Ierusalim. De asemenea, a donat recent 5 milioane de dolari organizaţiei nonprofit „SpaceIL”, care se află în spatele iniţiativei cu primele nave spaţiale israeliene.

Gala celui mai popular concurs muzical din Europa este urmărită anual de cel puțin 200 de milioane de dolari. Iar regina muzicii pop ar trebui să profite de acest lucru ca să lanseze primul single de pe noul ei album, programat pentru lansare în următoarele luni.

Israelul este gazda concursului muzical după ce reprezentanta sa, Netta, a câștigat locul întâi la precedenta ediţie cu piesa ”Toy”. Cele două semifinale ale Eurovision vor avea loc în 14 și 16 mai la Tel Aviv, iar marea finală – în data de 18 mai.

 

ARTICOLE SIMILARE

Salonul de proiecte | Mihai Mihalcea: Album de familie

Ciocîrlan

Legătura secretă dintre Prințul Philip și Regele Mihai. Imagini inedite cu cei doi!

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Muzica POP chiar sună la fel și n-are legătură cu faptul că ai îmbătrânit

Prima confirmare B’ESTFEST 2010 – Faithless revine in Romania!

realitatea

Pui gătit în coajă de pepene. Rețeta e foarte simplă, iar rezultatul e uimitor

Andreea Damian

Scrie un comentariu