Tabu
Image default
PEOPLESlider

Suma uriașă pe care Prințul Harry o va obţine ca să-și publice memoriile

Prințul Harry a semnat un contract bănos pentru a-și publica memoriile, a anunțat Penguin Random House. Editura a descris cartea drept o „expunere definitorie a experienţelor, aventurilor, pierderilor şi lecţiilor de viaţă care au ajutat la formarea lui”. Banii încasați din vânzarea cărții, care va fi lansată la sfârșitul anului viitor, vor fi donați.

Ducelui de Sussex i s-a oferit suma de 20 de milioane de dolari pentru a-și publica memoriile la Penguin Random House – aceeași editură care le-a propus lui Barack și Michelle Obama 65 de milioane de dolari ca să publice mai multe cărți.

Potrivit rapoartelor, Harry scrie la cartea de memorii de aproape un an de zile, volum pe care se pare că l-a vândut editurii Penguin Random House. În această carte, el va vorbi deschis despre experiențele, aventurile, pierderile și lecțiile de viață care l-au modelat. Carta va acoperi, de asemenea, copilăria sa în ochii publicului, cele două turnee în Afganistan și călătoria sa ca soț și tată.

Harry a declarat că volumul este scris din perspectiva „omului care am devenit”, şi nu din cea a titlului regal pe care l-a primit la naştere. „Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, atât la propriu, cât și la figurat, și sper ca prin povestea mea – suişurile şi coborâşurile, greşelile, lecţiile pe care le-am învăţat – să pot arăta că, indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât am fi crezut.”, a spus Harry, citat de NBC News.

Cartea va fi lansată într-o perioadă în care prinţul Harry vorbeşte tot mai deschis despre viaţa sa privată. Memoriile vor fi lansate în întreaga lume la sfârșitul anului 2022.

ARTICOLE SIMILARE

Hallmark își cere scuze pentru că a retras reclamele pentru cupluri LGBT

realitatea

Mințite 60 de ani în legătură cu contraceptivele pentru că un bărbat a vrut să-i facă pe plac Papei

Dora Constantinovici

Ozana Barabancea de nerecunoscut! Cât mai vrea să slăbească vedeta?

Tabu Tabu

Meghan Markle, la primul ei eveniment public alături de Regină

Andreea Damian

Și dacă am adopta un coral la distanță?

Andreea Damian

Recomandare TABU: „Acasă” de Radu Ciorniciuc. Hitul documentar despre familia din Delta Văcărești

Ciocîrlan

Scrie un comentariu