Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Suma uriașă pe care Prințul Harry o va obţine ca să-și publice memoriile

Prințul Harry a semnat un contract bănos pentru a-și publica memoriile, a anunțat Penguin Random House. Editura a descris cartea drept o „expunere definitorie a experienţelor, aventurilor, pierderilor şi lecţiilor de viaţă care au ajutat la formarea lui”. Banii încasați din vânzarea cărții, care va fi lansată la sfârșitul anului viitor, vor fi donați.

Ducelui de Sussex i s-a oferit suma de 20 de milioane de dolari pentru a-și publica memoriile la Penguin Random House – aceeași editură care le-a propus lui Barack și Michelle Obama 65 de milioane de dolari ca să publice mai multe cărți.

Potrivit rapoartelor, Harry scrie la cartea de memorii de aproape un an de zile, volum pe care se pare că l-a vândut editurii Penguin Random House. În această carte, el va vorbi deschis despre experiențele, aventurile, pierderile și lecțiile de viață care l-au modelat. Carta va acoperi, de asemenea, copilăria sa în ochii publicului, cele două turnee în Afganistan și călătoria sa ca soț și tată.

Harry a declarat că volumul este scris din perspectiva „omului care am devenit”, şi nu din cea a titlului regal pe care l-a primit la naştere. „Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, atât la propriu, cât și la figurat, și sper ca prin povestea mea – suişurile şi coborâşurile, greşelile, lecţiile pe care le-am învăţat – să pot arăta că, indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât am fi crezut.”, a spus Harry, citat de NBC News.

Cartea va fi lansată într-o perioadă în care prinţul Harry vorbeşte tot mai deschis despre viaţa sa privată. Memoriile vor fi lansate în întreaga lume la sfârșitul anului 2022.

ARTICOLE SIMILARE

Prima femeie care învinge un bărbat la Campionatul Mondial de Darts (jocul cu săgeți pentru bărbați)

Andreea Damian

Motivul pentru care Ștefan Stan și-a făcut din nou implant de păr

Tabu Tabu

Studiul care dă fiori! Cât rezistă, de fapt, coronavirusul pe suprafeţe și în aer

Andreea Damian

Gisele Bündchen dezvăluie adevăratul motiv al despărțirii de Leonardo DiCaprio

Andreea Damian

Cand spun „premiere”, ma gandesc la Timisoara

realitatea

Kirk Douglas a murit la 103 ani!

Tabu Tabu

Scrie un comentariu