Home > Agenda > eveniment > Summer 20% OFF: DallesGO

Summer 20% OFF: DallesGO

Summer 20% OFF este o campanie a celor de la DallesGO aflată la cea de-a doua ediţie prin care se oferă un discount de 20% tuturor celor care vor să-şi rezerve un loc în seria de toamnă la cursurile after work.

DallesGO dispune de cea mai mai interactivă şi creativă platformă de hobby & learning din Capitala iar perioada de înscriere pentru cursuri este 1 iulie- 1 august 2013.

Universul DallesGO este un loc al oamenilor pasionați de dezvoltare personală și profesională, o comunitate susținută de dorința de a învăța și de a experimenta, ce atrage implicarea celor interesați de tot ceea ce înseamnă artă, creativitate și profesionalism în adevăratul sens al cuvîntului.

Discount-ul de 20% se aplică pentru înscrierea la oricare dintre cursurile after work de Stilism & Tendințe în Modă – Începători și Avansați, Fotografie, Make-up – Începători și Avansați, Hairstyling, Design Interior, PR și Comunicare Online.

Programul permite accesul studenților, dar și al profesioniștilor, toate începând cu ora 18:30. Fiecare curs include 12 întâlniri săptămânale.

Înscrieri: www.dallesgo.ro    |    0769 041 711    |   Str. Ion Oteteleşanu, nr. 2, et. II, zona Universitate


Articole asemanatoare
ZIUA PORTILOR DESCHISE @ DALLESGO
Intra in Universul DallesGO cu 20% reducere
GO Professional @ Universul DallesGO
DallesGo! incep inscrierile pentru a doua serie de cursuri profesionale

Comenteaza acest articol

Summer 20% OFF: DallesGO

by   1 min
0