Tabu
Image default
HEALTH

SUNSTAR GUM de acum disponibil in lantul magazinelor din Romania!

Din 1932, cand s-au pus bazele brandului SUNSTAR Gum® in Japonia, sub forma unei afaceri de familie ce avea ca element comun setea de inovatie in domeniul sanatatii orale, si pana in zilele noastre, a trecut aproape un secol. De acum, brandul este disponibil in lantul magazinelor Mega Image, in farmacii si pe site-ul www.spotlightmed.ro.

csm_OW_tandkraem_NY_m_refl_tub___box_ee91b2959dSUNSTAR  GUM® se diferentiaza de celalalte marci disponibile prin gamele ce favorizeaza o ingrijire orala personalizata, in functie de nevoile si cerintele fiecarei danturi. Mai mult, e prima linie de produse special conceputa pentru a preveni cauzele bolii paradontale, nu doar simptomele.

Fiecare gama e adaptata nevoilor specifice ale fiecarei persoane: linia GUM Original White – indeparteaza petele de pe dinti si previne aparitia acestora; GUM Paroex – lupta impotriva afectiunilor gingivale; GUM Halicontrol – controleaza halena (respiratia neplacuta) de-a lungul intregii zile; GGumTravelKitUM Sensivital – pentru dinti sensibili; GUM Junior – pentru copii; iar cel mai nou membru in familia SUNSTAR GUM e gama GUM Ortho, o linie unica si completa de produse, dedicata exclusiv purtatorilor de aparate ortodontice (contine periuta de dinti, pasta de dinti, apa de gura, ceara pentru aparat ortodontic, ata dentara, perii interdentare si pentru curatarea limbii etc.)

Se pare ca bacteriile orale pot intra in fluxul de sange si astfel pot infesta restul corpului. Astfel, o buna igiena orala e deosebit de importanta, nu doar pentru prevenirea sau tratarea unor boli ale cavitatii bucale, dar contribuie la starea generala de bine a intregului organism.

Vei descoperi produse calitative pentru un efect de albire, pentru ingrijirea gingiilor, anti-pete, pentru hipersensibilitate dentara, anti carii sau halitoza, pentru tratamentul ortodontic dar si pentru probleme precum alinarea durerii sau ameliorarea aftelor.

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer Lopez, mesaj motivațional pentru femeile care fac sală

Andreea Damian

Acest amestec te protejează de țânțari toată vara. Se obține foarte ușor

Andreea Damian

Un studiu alarmează mamele tinere care știau până acum că laptele matern este cel mai bun

Andreea Damian

14 plante care țin țânțarii la distanță și miros grozav

Andreea Damian

Kim Kardashian: Pentru a slabi 28 de kilograme am folosit dieta Atkins

realitatea

Care este riscul de infectare cu coronavirus în mijloacele de transport în comun

Andreea Damian

1 comentariu

Adriana Micsa 25 October 2015 at 17:19

Super!

Răspunde

Scrie un comentariu