Tabu
Image default
lifestyle

“Sunt celebru, scoate-ma de aici!” PRO TV va schimba televiziunea

PRO TV a achizitionat dreptul de productie si difuzare al formatului “I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here!”, reality-show ce a inregistrat un succes rasunator in toate tarile in care a fost difuzat.

Emisiunea va intra in grila PRO TV la inceputul anului 2015 cu titlul “Sunt celebru, scoate-ma de aici!” si va fi difuzata zilnic in prime-time, fiind in primul rand un test de supravietuire pentru 12 vedete care trebuie sa lase deoparte stilul de viata somptuos pentru o experienta extrema in unul dintre cele mai neprimitoare locuri – jungla.

Pentru 21 de zile, vedetele participante vor pleca in Africa de Sud, într-o tabara amenajata in munti, la peste 400 de km de Johannesburg, intr-o zona total izolata de lumea exterioara. Castigatorul show-ului va primi titlul de Rege sau Regina a Junglei, iar acesta va fi desemnat in functie de voturile publicului.

In perioada petrecuta in jungla, toti participantii vor fi filmati in permanenta. Vedetele trebuie sa doarma sub cerul liber, sa faca dus folosind cascada din apropiere, sa renunte la orice fel de contact cu lumea exterioara si la tabieturile care de obicei le fac viata atat de placuta. Ei vor fi nevoiti sa se adapteze conditiilor austere din jungla africana indeplinind sarcini zilnice pentru a-si asigura supravietuirea atat a lor, cat si a celorlalti participanti. Sarcinile zilnice sunt de fapt probe extreme, in care vedetele trebuie sa se confrunte cu cele mai mari fobii ale lor, sa isi depaseasca in general limitele fizice si psihice. Fiecare proba castigata aduce cu sine portii de mancare pentru concurenti, ei avand asigurate doar doua alimente: fasolea si orezul, primite periodic. Vor exista si alte tipuri de probe, mult mai comice, in urma carora se obtin in special delicatese.

ARTICOLE SIMILARE

Fetișurile tehnice ale bărbaților

realitatea

CULISELE despartirii Biancai de Cristea! FOTO

AUTOR, primul târg românesc de bijuterie de designer,

realitatea

Alexandru Abagiu la Cannes

realitatea

ANDREEA MANTEA ceruta de sotie de Stefan Stan! AFLA cine vor fi nasii! CUM e inelul!

Paris Hilton a primit o supermașină de ziua ei

realitatea

1 comentariu

“Sunt celebru, scoate-ma de aici!” PRO TV va schimba televiziunea | Femininne 8 December 2014 at 18:38

[…] Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu