Tabu
Image default
lifestyle

Sunt gata să fiu perfect

…Doar că, din fericire, idealul de astăzi este mult mai ușor de atins. Trebuie să înveți să fii natural, bine-dispus, zvelt și sănătos. Nu trebuie să trișezi și să apelezi la chirurgie estetică, ci doar să-ți placă de tine. Mă rog, eu am și câteva secrete care mă țin în formă:

În dulăpiorul roz din baie

Acum vreo doi ani, o cosmeticiană mi-a spus că fructele, legumele și plantele sunt uneori prea puternice pentru ten. Am auzit apoi că unele cosmetice nu ar fi nici ele întotdeauna ideale. Am stat, am negociat situația cu mine însumi și mi-am zis că totuși metoda naturală este mai sigură. Pentru mine.

Așa că am dat iama în magazinele cu produse naturale și mi-am ales câteva produse care, de atunci, sunt nelipsite din dulăpiorul meu roz din baie.

Uleiul de ricin

Aproape în fiecare seară, înainte de culcare, îmi ung părul cu ulei de ricin. Se clătește greu, dar rezultatul este o podoabă capilară mai hidratată și mai puternică. Dezavantajul apare atunci când trebuie să dormi alături de cineva, care te atinge în somn pe cap. S-ar putea să vă treziți lipiți unul de altul. Ah, da, și husa de pernă cu ursuleți trebuie schimbată destul de des.

Ceaiul de albăstrele

Este perfect după petrecerea de sâmbătă seara pentru că este foarte eficient în combaterea cearcănelor. Rețeta mea sună în felul următor: iau frunzele fierte, le răcesc bine și le las 10-15 minute în jurul ochilor. Dacă nu găsesc ceai, am la îndemână o cremă cu extracte din aceeași plantă.

 

Magneziul

Åžtim cu toții că una dintre bolile contemporane este depresia. Curentul „emo“ a căpătat din ce în ce mai mulți adepți. Åžtiți de ce? Din cauza lipsei de magneziu. Eu așa cred. Dacă îți place să-ți ascunzi ochii în spatele bretonului negru, îți îndrăgești paloarea, plângi des și te gândești mereu la sinucidere, nu ești neapărat la modă. Fă o cură cu magneziu!

Sâmbătă seara

Nu merg la sală, nu fac jogging, am renunțat la bicicletă pentru că poluarea din trafic mi-a dat halucinații. Atunci ce fac pentru fizicul meu? Aștept weekend-ul și ies la dans. Sunt îndrăgostit de disco. Puțini știu, dar acest tip de „antrenament“ are origini gay. La începutul anilor ’70, muzica disco erupea pe ringurile de dans, și nu oriunde, ci în cluburile gay.

Cântată de gay, de negri sau de femei, muzica disco era, mai întâi de toate, un manifest pentru emancipare. În 1977 apare „Saturday Night Fever“ cu un John Travolta plin de sclipici, cu atitudine macho, dar cu o coregrafie 100% gay. Este cam ceea ce încerc să fac și eu în fiecare sâmbătă seara!

Mă rog, aș mai avea câteva secrete care mă fac să mă îndrept accelerat spre perfecțiune, dar trebuie să le păstrez pentru mine. Altfel nu le-aș putea numi secrete, nu?

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine și-a scos câinele la plimbare

realitatea

Festivalul Filmului Belgian Francofon

realitatea

Albert Montanes

realitatea

Alex Velea și What’s Up “au împărțit” garderoba cu David Beckham și George Clooney

Gwyneth Paltrow o sprijină pe Madonna

realitatea

SOTIA secreta a lui PRIGOANA!

1 comentariu

Scrie un comentariu