Tabu
Image default
LIFE & LOVE What's hot

Sunt relaţiile la distanţă mult mai intime? Ar putea fi!

Relaţiile la distanţă sunt dificile, dar, conform noului studiu, ar putea să merite efortul.

Un nou studiu spune că cei care se află într-o relaţie la distanţă au mai multe şanse să împartă gânduri şi sentimente semnificative şi au parte de o intimitate mai mare, în comparaţie cu acele cupluri care trăiesc în acelaşi spaţiu. Cuplurile care nu au convieţuit împreună au avut mai puţine interacţiuni zilnice, dar au descoperit mai multe despre ei înşişi în acele interacţiuni.

Psihoterapeutul Rachel Susmann spune că în timp ce tehnologia a devenit o forţă motrice în relaţiile la distanţă, aceatsă cercetare nu ţine cont de “factorul de singurătate”, aşa că relaţiile de acest gen pot să fie foarte stresante. (În plus, studiul a fost realizat cu participarea tinerilor cu vârsta medie de aproximativ 21 de ani).

Totuşi, cred că sunt o mulţime de spus când eşti forţat să comunici cu o persoană, fără să fiţi în aceeaşi cameră. Timpul petrecut faţă în faţă este bun, dar este uşor să fii distrat atunci când staţi în preajma televizorului, calculatorului sau orice altceva. Atunci când trebuie să depui efortul de a vorbi cu acea persoană la telefon sau la web, e de la sine înţeles că acea conversaţie se poate termina într-un mod mai intim.

Ai fost vreodată într-o relaţie la distanţă? Era mai intimă relaţia?

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Esca a PLÂNS în DIRECT în timp ce prezenta ştirile

realitatea

CUM a ajuns o tanara frantuzoaica om al strazii in Romania

Mihaela Rădulescu, DESPRE RELAŢIA CU DANI. “MIREASĂ NU MĂ VĂD MOMENTAN, DAR MAMĂ DA”.

Alexa Chung – secrete de frumusete

SOC! O mare vedeta recunoaste, in fine, ca este homosexual!

Elena Udrea, aparitie spectaculoasa la botezul nepoatei presedintelui!

Scrie un comentariu