Tabu
Image default
lifestyle

Supă de țelină cu atomi de pătrunjel

6 iunie 10.35
From: blue tiger
To: pink diva
Subject: ÎNTREBĂRI Draga mea, Fac planuri de vacanță și voiam să mă consult cu tine. Ai vrea să mergem în vacanță în emisfera sudică sau în emisfera nordică? Ai vrea să închiriem o barcă sau o mașină? Te simți mai atrasă de munte, de mare, de ocean sau de junglă? În funcție de răspunsurile tale, voi alege un loc. P.S. Diseară vreau să gătesc. Încă nu m-am hotărât dacă să fac supă de țelină sau supă de mazăre. Tu ce ai vrea?

6 iunie 10.40
From: pink diva
To: blue tiger
Subject: NU EXISTĂ RĂSPUNSURI Dragul meu Tigrișor, Nu am foarte mult timp la dispoziție pentru a-ți da un răspuns elaborat. Îți voi spune doar că nu are niciun fel de importanță locul în care ne vom petrece vacanța. Åži cu atât mai puțin ar putea să conteze o biată supă. Fă ce crezi.

6 iunie 10.45
From: blue tiger
To: pink diva Subject: ??? Draga mea pralină, Dimineață erai bine-dispusă și îți făceai exercițiile de respirație cu capul scos pe fereastră, într-o ploaie torențială. Când te-am întrebat dacă te simți bine, mi-ai spus că ești îndrăgostită de lumea înconjurătoare și că însăși ploaia face parte din farmecul ei. Tocmai din acest motiv m-am gândit că te-ai bucura să plănuim o vacanță într-un colț de Pământ pe care nu l-am explorat încă. Acum îmi spui că nu îți pasă, că îți este indiferent totul. Åži toate astea pe scurt, PENTRU CĂ NU AI TIMP. Simt că îmi pierd răbdarea. Ce s-a întâmplat cu tine în doar două ore de ți s-a schimbat viziunea atât de radical?

6 iunie 10.56
From: pink diva
To: blue tiger
Subject: NU FII NERVOS! Vai, ce mult mi-ai scris. Dragul meu, altceva voiam să spun. Nu că nu îmi pasă unde mergem, ci că nu are importanță. Peste tot este la fel. Totul este la fel. Dar crede-mă, nu mai am timp de discuții, mă întorc la studiu. Sunt pe cale să înțeleg exact cum s-a format Pământul.

6 iunie 10.57
From: blue tiger
To: pink diva
Subject: OF! Dacă tu ești pe cale să înțelegi cum s-a format Pământul, eu te anunț că sunt pe cale să îmi iau câmpii. Cum adică totul este la fel? Atunci de ce în fiecare an ai vrut să mergem în vacanță în cele mai costisitoare, îndepărtate și periculoase locuri din lume? DACĂ ERA TOTUL LA FEL, ORIUNDE?

6 iunie 11.03
From: pink diva
To: blue tiger
Subject: E SIMPLU Dragul meu, Ce nu am conștientizat eu până acum este că totul e făcut din atomi. Eu, tu, prăjitorul de pâine, câinele alb al vecinilor, Ocea­-nul Indian și nisipul. Așa că oriunde am merge, nu vedem altceva decât atomi și nu are sens să ne deplasăm cu avionul sau cu mașina ca să-i vedem. Sincer. Ca să nu îți mai spun că am fost vecini cu toți acești atomi în primele minute de existență a Universului când eram cu toții înghesuiți într-un mic bagaj și-i știu pe toți. Unde să mai merg?

6 iunie 11.08
From: blue tiger
To: pink diva
Subject: Aaa, asta era. Îmi cer scuze pentru tonul ușor arțăgos. Uitasem că te pasionează fizica. Eu o să fac o supă de atomi de țelină atunci și vei fi binevenită să-i guști. Poate o să participi și tu la această cină cu niște atomi de cremă de zahăr ars. Dacă timpul îți permite, evident.

ARTICOLE SIMILARE

Ia acasa 2 dintre pinguinii Domnului Popper

Pink Diva își găsește job

realitatea

6 motive pentru care nu trebuie să ratezi Tulum, cel puțin o dată în viață

Andreea Damian

CAMELEONUL UMAN. Tanara care se poate transforma in oricine cu ajutorul machiajului

CLEPSIDRA UMANA: Modelul roman cu talie de 50cm! IOANA SPANGENBERG este CLEPSIDRA UMANA

realitatea

Familia Beckham a publicat prima poză cu Harper Seven

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu