Home > Lifestyle > culinar tabu > Cum faci supa de aur, care te ajută să dai jos 6 kilograme în patru săptămâni

Cum faci supa de aur, care te ajută să dai jos 6 kilograme în patru săptămâni

supa

Dacă ți-ai pus în gând să slăbești, măcar fă-o cu cap. Nu te înfometa! Pentru a pierde în greutate, trebuie să arzi mai multe calorii decât consumi. Dar nu este întotdeauna foarte clar cum poţi face asta. Pentru cei mai mulţi dintre noi, un plan eficient de slăbire are două părţi: o dietă sănătoasă şi sport.

La serviciu e simplu să stai departe de tentații, dar acasă simți că vrei să dai iama-n frigider pentru o gustare. Îți propunem dieta cu supe! A câștigat popularitate în ultimii ani ca fiind un mod simplu de a slăbi sănătos.

Vă propunem supa de legume „prăjite” cu care veți reuși să dați jos până la 6 kilograme într-o lună de zile.

Porții: 4

Calorii/porție: 187

Ingrediente: o țelină medie (aprox. 650 g), decojită și tăiată în bucăți, 2 morcovi medii (aprox. 200 g), tăiați în bucăți de 3 cm, 1 ardei roșu mare, tăiat în bucăți de cca 4 cm, 1 ceapă medie, 2 linguri de ulei de măsline, 500 ml de apă, 25 g fulgi de migdale, prăjiți.

Preîncălziți cuptorul la  200 de grade. Puneți legumele stropite cu ulei pe o tavă mare de copt și dați-le la cuptor pentru aproximativ 35 de minute. Întoarceți legumele după 15 minute sau după ce se înmoaie puțin. Lăsați-le până se rumenesc puțin, dar să nu devină crocante.

Transferați legumele într-o cratiță mare și adăugați apa. Pasați legumele cu un mixer vertical până obțineți o cremă. Adăugați încă 600 ml de apă rece și dați cratița la foc mic, amestecând continuu. Condimentați după gust cu sare și piper. Serviți-o cu fulgi de migdale deasupra.

Sfat! Consumați suplimentar 1-1,5 litri de apă pe zi.

Articole asemanatoare
Reteta vegetariana – Supa rece de rosii cu busuioc!
Reteta de vara – supa rece de iaurt

Comenteaza acest articol

Cum faci supa de aur, care te ajută să dai jos 6 kilograme în patru săptămâni

by Andreea Damian   1 min
0