Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Super Bowl 2021 | Spectacol electrizant cu Weeknd

The Weeknd (în mod surprinzător) a apărut în roșu în timpul spectacolului din pauza Super Bowl, un moment de mare vizibilitate în cariera cântăreților, fiind urmărită de zeci de milioane de telespectatori.

Artistul canadian a susținut un spectacol fenomenal, duminică seară, în pauza finalei Ligii Naționale de Fotbal American. De-a lungul a 14 minute, The Weeknd a intrepretat piese, precum „Starboy”, „I Can’t Feel My Face”, „I Feel It Coming”, „Save Your Tears” și „Blinding Lights. Recitalul a inclus mai multe momente spectaculoase de coregrafie.

Ținută Guvenchy

Ce a surprins pe toată lumea a fost aspectul său personalizat creație Givenchy – care se asemăna cu mai multe costume roșii și negre purtate recent de vedetă – format dintr-o jachetă roșie încrustată cu cristale purtată peste o cămașă neagră și pantaloni de lână. O cravată din piele neagră și mănuși, plus pantofii alb-negru, au completat ținuta lui.

În timp ce fața lui The Weeknd nu a apărut „mascată” pentru spectacolul de la pauză – așa cum s-a întâmplat în ultimul an la diferite evenimente – mai mulți dansatori cu fețe bandajate și costume similare roșu-negru l-au înconjurat în diferite momente ale spectacolului.

Directorul creativ Givenchy, Matthew M. Williams, a declarat că aspectul cântărețului reflectă „personalitatea sa unică”. „Pentru mine, moda înseamnă să infuzezi ceea ce porți cu o personalitate unică, iar The Weeknd și-a adus aspectul la viață cu energia, caracterul și stilul său”, a spus Williams într-un comunicat, potrivit The New York Post.

Semnificația bandajelor

The Weeknd, pe numele real Abel Tesfaye, a dezvăluit, într-un interviu acordat Variety, semnificaţia bandajelor faciale purtate la gala American Music Awards din luna noiembrie şi a înfăţişării din videoclipul „Save Your Tears”.

„Semnificația întregului bandaj al capului este o reflecție asupra culturii absurde a celebrităţii de la Hollywood şi asupra oamenilor care se auto-manipulează din motive superficiale pentru a mulţumi şi a fi validaţi”, a mărturisit el. El a adăugat că „totul este o progresie și urmărim povestea personajului atingând niveluri sporite de pericol și absurditate pe măsură ce povestea sa continuă”.

ARTICOLE SIMILARE

Primele Doamne ale Americii: O nouă expoziție explorează efectul lor durabil

Andreea Damian

8 piese vestimentare de bază de culoare neagră care te ajută să creezi zeci de outfituri

Andreea Damian

Cine e Jill Biden, noua Primă Doamnă a SUA

Tabu Tabu

Regele modei Giorgio Armani, omul care a îmbrăcat Hollywood-ul

Andreea Damian

Show-ul „Keeping Up with the Kardashians” a ajuns la final. Reacția lui Kylie Jenner

Andreea Damian

Apetitul tău are 7 „vârste” și oricine dorește să rămână în formă trebuie să le cunoască

Andreea Damian

Scrie un comentariu