Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Super Bowl 2021 | Spectacol electrizant cu Weeknd

The Weeknd (în mod surprinzător) a apărut în roșu în timpul spectacolului din pauza Super Bowl, un moment de mare vizibilitate în cariera cântăreților, fiind urmărită de zeci de milioane de telespectatori.

Artistul canadian a susținut un spectacol fenomenal, duminică seară, în pauza finalei Ligii Naționale de Fotbal American. De-a lungul a 14 minute, The Weeknd a intrepretat piese, precum „Starboy”, „I Can’t Feel My Face”, „I Feel It Coming”, „Save Your Tears” și „Blinding Lights. Recitalul a inclus mai multe momente spectaculoase de coregrafie.

Ținută Guvenchy

Ce a surprins pe toată lumea a fost aspectul său personalizat creație Givenchy – care se asemăna cu mai multe costume roșii și negre purtate recent de vedetă – format dintr-o jachetă roșie încrustată cu cristale purtată peste o cămașă neagră și pantaloni de lână. O cravată din piele neagră și mănuși, plus pantofii alb-negru, au completat ținuta lui.

În timp ce fața lui The Weeknd nu a apărut „mascată” pentru spectacolul de la pauză – așa cum s-a întâmplat în ultimul an la diferite evenimente – mai mulți dansatori cu fețe bandajate și costume similare roșu-negru l-au înconjurat în diferite momente ale spectacolului.

Directorul creativ Givenchy, Matthew M. Williams, a declarat că aspectul cântărețului reflectă „personalitatea sa unică”. „Pentru mine, moda înseamnă să infuzezi ceea ce porți cu o personalitate unică, iar The Weeknd și-a adus aspectul la viață cu energia, caracterul și stilul său”, a spus Williams într-un comunicat, potrivit The New York Post.

Semnificația bandajelor

The Weeknd, pe numele real Abel Tesfaye, a dezvăluit, într-un interviu acordat Variety, semnificaţia bandajelor faciale purtate la gala American Music Awards din luna noiembrie şi a înfăţişării din videoclipul „Save Your Tears”.

„Semnificația întregului bandaj al capului este o reflecție asupra culturii absurde a celebrităţii de la Hollywood şi asupra oamenilor care se auto-manipulează din motive superficiale pentru a mulţumi şi a fi validaţi”, a mărturisit el. El a adăugat că „totul este o progresie și urmărim povestea personajului atingând niveluri sporite de pericol și absurditate pe măsură ce povestea sa continuă”.

ARTICOLE SIMILARE

Cărţile antisemite vor dispărea din librăriile britanice, la noi sunt la reduceri

Dora Constantinovici

Ce a făcut Adda după ce a primit amenințări în mediul online

Tabu Tabu

Dovada că Angelina Jolie nu-l poate da uitării pe Brad Pitt

Andreea Damian

Mic dejun la Tiffany’s timp de o lună! Brandul de bijuterii lansează cel mai scump calendar advent

Andreea Damian

Meghan Markle arată ca o regină pentru Beyonce și Jay-Z

Andreea Damian

Unde și-a făcut Ioana Ginghină prima vacanță după izolare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu