Tabu
LIFESTYLE PEOPLE Slider

Super Bowl: Serena Williams a apărut într-o reclamă cu un puternic mesaj feminist

serena williams

Cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului în Statele Unite s-a încheiat duminică seară (3 februarie). Spectacolul principal la Super Bowl 2019 s-a desfășurat pe teren, unde New England Patriots s-a impus în fața echipei Los Angeles Rams.

Dar unul dintre cele mai așteptate momente ale serii a fost pauza de reclame. Într-unul din spoturile publicitare, Serena Williams a fost imaginea unei aplicaţii de dating prin care femeile sunt încurajate să facă primul pas. „Nu așteptați să vi se spună care e locul vostru, luați-l. Nu așteptați ca oamenii să vă găsească, găsiți-i voi – la serviciu, în dragoste, în viață”, a fost îndemnul sportivei în vârstă de 37 de ani.

Serena Williams a împărtășit acest mesaj puternic feminist și pe pagina sa de Instagram, duminică, înainte de finala de fotbal american de pe stadionul din Atlanta. Serena a apărut în reclama pentru aplicația de dating Bumble, difuzată în timpul unei pauze la Super Bowl 2019.

Clipul de 30 de secunde ne prezintă o Serena pe terenul de tenis, sigură pe ea, încurajând femeile să preia inițiativa. Cei peste un milion de spectatori au auzit-o pe tenismenă spunându-le: „Lumea vă spune să așteptați, pentru că e politicos să aștepți, și că vi se vor întâmpla lucruri bune. Dar dacă aș fi așteptat să fiu invitată … n-aș fi ieșit niciodată”, le-a transmis Serena Williams în timpul pauzei de publicitate.

„Dacă aș fi așteptat ca schimbarea să se întâmple, nu aș fi făcut niciodată diferența. Deci, faceți prima mișcare”, a mai spus jucătoarea americană de tenis. „Nu așteptați să vi se spună care e locul vostru, luați-l. Nu așteptați ca oamenii să vă găsească, găsiți-i voi – la serviciu, în dragoste, în viață. Și, mai presus de toate, nu așteptați să vi se acorde putere – pentru că aici este ceea ce ei nu vă vor spune …”, a continuat ea, spunând aceste cuvinte privind direct în cameră.

Videoclipul a fost extrem de apreciat pe Instagram, pentru cuvintele inspiraționale. „Un mesaj atât de puternic pentru tineri și nu numai”, a scris un utilizator. „Am urmărit acest videoclip de mai multe ori, dar nu pot să mă opresc”, a mai scris cineva.

Încă de la lansare, în 2014, Bumble a fost o aplicație de agățat numai pentru femei. Whitney Wolfe , creatoarea acestei aplicații care le dă femeilor puterea, spune că nu e doar un creator de aplicații – ea a început o mișcare. Vrea să încurajeze oamenii să dețină controlul și să schimbe modul în care agățăm. Ca să scape de stereotipurile convenționale de la întâlniri și zeci de mesaje de la tipi pe care nu ai vrea să-i întâlnești, Bumble le lasă doar pe femei să înceapă conversația cu posibilii parteneri.

ARTICOLE SIMILARE

Ce gest nobil va face actorul Mihai Bobonete de ziua lui

Tabu Tabu

Fergie a fost desemnată femeia anului

realitatea

DIVORŢ-BOMBĂ pentru o vedetă a Antenei 1!

Cum iti pregatesti patul pentru iarna?

realitatea

Google are față nouă

realitatea

Cristina Ștefania, iubita lui Speak, schimbare radicală de look

Tabu Tabu

1 comentariu

Serena Williams, surpriza pe care a adus-o în pauza de la Super Bowl – RO-Stiri.com 4 February 2019 at 14:08

[…] Serena Williams, surpriza pe care a adus-o în pauza de la Super Bowl, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu