Home > Agenda > Super Concurs Vunk: #numai la 2

Super Concurs Vunk: #numai la 2

Azi, e Valentine’s Day. Păsărelele ciripesc, plouă cu inimioare, toate cârciumile din lista ta de prieteni au superoferte de petreceri pro sau anti Valentine’s Day, iar tu ai ocazia să faci cunoştinţă cu unul dintre cei mai atrăgători şi carismatici bărbaţi din România.

“Împrăştie uniform, Măria-Ta, să ajungă la toată lumea!” 

Asta pentru că trupa Vunk şi revista Tabu propun un nou super concurs. Vizionează cu atenţie videoclipul de mai jos. Este vorba de noua piesă, Numai la doi, lansată chiar ieri. Şi, de asemenea, e unul dintre cele mai frumoase videoclipuri româneşti făcute vreodată, deci n-o să-ţi pară rău.

Te-ai uitat?

Acum, răspunde la o întrebare:
Cum se numeşte ravisanta prezenţă feminină din acest clip? (Şi ce articol vestimentar purtat de ea îţi atrage atenţia?)

Concursul se închide pe 5 martie. Cinci norocoşi vor câştiga un CD Vunk, Nu scapă nimeni (fără emoţii), iar un extramegaultranorocos (care va fi, cel mai probabil, o extramegaultranorocoasă), va avea şansa de a-i cunoaşte personal pe membrii trupei Vunk, de a posta poze cu ei pe Facebook şi de a-şi da check-in la marele concert Vunk de la Hard Rock Cafe, pe 6 martie, un spectacol inovator de rock cu efecte scenotehnice de ultimă oră, muzică bună interpretată cu pasiune şi farmec şi multă, multă dragoste.

Bonus: miniinterviu cu Cornel Ilie, prin mesaje pe iPhone.

TABU: Ce faci de Valentine’s Day? (Întreb pentru articol 😛 ) 

CORNEL ILIE: Am concert În Timişoara, aşa că îi ajut pe alţii să se-ndrăgostească.  🙂

Te incită ipostaza de sidekick? Ţi s-a întâmplat şi în viaţa reală? 

Am făcut-o de multe ori. Şi cu prieteni, şi cu prietene. Am instinct la a crea perechi. 😀

Dă un exemplu. 

Acum mulţi ani, până în anii 2000, am aranjat o petrecere doar pentru a-i face cunoştinţă unui prieten cu o fată. Ştiam că lui îi place fata, dar n-avea curajul să intre în vorbă cu ea. Am făcut un mic complot cu încă un prieten, am făcut petrecerea şi i-am făcut să se cunoască, aşa, întâmplător. 😉 Au rămas împreună vreo 12 ani şi au şi un copil.

Şi o întrebare legată de piesa nouă. de ce “alţi doi decât noi”?

Piesa este scrisă acum câţiva ani, când eram într-o relaţie în care ne pierdusem puţin unul pe celălalt. Asta a făcut ca eu să încep să vorbesc şi cu altcineva care, la rândul ei, era într-o altă relaţie. Asta a fost imaginea de ansamblu a ceea ce aveam noi atunci. Toţi patru implicaţi, cu sau fără voia lor.

Mie mi-a inspirat ideea de oameni îndrăgostiţi, dar care cultivă relaţii de faţadă cu terţi doar ca să se oftice reciproc. greşesc?

Este ca un banc. Un banc nu poate fi povestit, fiecare râde la altceva.

Foto: Petru Ivu.

——————————-

Şi marea câştigătoare a unui meet & greet cu trupa Vunk, la concertul din Hard Rock Cafe e Delia Ganescu. 

Mici câştigători ai câte unui CD Vunk – Nu scapă nimeni fără emoţii sunt, în ordinea extragerii din pălărie, Claudia B, Vituly Andrea, Cristina R., Stancu Adriana şi Serban Claudiu. 

Vă mulţumim. 

Articole asemanatoare
Costumat în UNICORN și cântând, Ryan Reynolds i-a șocat pe coreeni
Am extras câștigătoarea concursului “Eu & Erotismul”!
Tabu și Rotta Natura au extras câștigătorii!
Concurs inchis: Câștigă 1 loc gratuit la un workshop inedit de dezvoltare personală

27 Responses

 1. ILUZIA

  poa sa poarte Andra ce port-jartiere doreste, nu-mi fura nici o privire cat timp e Cornel in cadru ( a se imagina inimioare,kiss, hug ,bale etc). Lamurire: daca e sa castig si sa il cunosc pe Cornel pot sa il duc intr-un loc mai ascuns asa, ca eu sunt luata cu un gelos iremediabil? Nu-l tin mult, o juma de ora cu dus cu tot!

 2. Tazmanian DeMoon

  Mamuțăăăă, ce „mit stock” contest!
  Da’ mă gândii să fack un blat ordinar cu Morgana de la 1th comment. Adicătelea să-mpărțim premiul lăutărește: ea să-și împlinească chatarsisul de liubovnică efemeră a lui Corneluș iar mie să-mi dea Jartiera Andrei, ca să mi-o înnod la reverul hainei pe post de Mare Ordin al Jartierei. (ciu-ciu! de fapt Io* voiesc să folosesc accesoriul pe post de fetiș, dar nu-i voie de pomenit în auzul agorei, c-aici îs oameni spilcuiți și subțiri la educație, cărora le repugnă șocul obsesiilor conștientizate și recunoscute. Rușinică mie, motiv pentru care mă autosurgiunesc în cornerul odăii, unde adăst 5 minute în poziția ghiocel: cu capul plecat și rușinea sincer întipărită pe față.)

 3. Secţia păpuşi, Spitalul 9

  Andra cu jartelele ei să trăiască şi să ies câştigătoare, să-l răpesc pe Cornelius, să-l duc undeva departe de ochii lumii şi să-l răvăşesc niţel. Pentru că da, sunt răpitoare. 🙂

 4. Nicoleta Pasescu (Pina Colada pe FB)

  Ravisanta prezenţă feminină din clipul prezentat este Andra. Articolul vestimentar purtat de ea care imi atrage atenţia este portjartier-ul la vedere. Este foarte sexy !!!

 5. VALENTINA G

  PREZENTA FEMININA ESTE ANDRA (Alexandra Irina Măruță n. Mihai) IAR ARTICOLUL VESTIMENTAR CE ATRAGE CATEGORIC ATENTIA, SUNT INELELE.

 6. Stancu Adriana

  Andra este ravisanta prezenta feminina (Credeti-ma ca am dat o fuga la DEX sa vad ce inseamna ravisanta! Uite ca am mai invatat siceva nou, pe langa faptul ca vizionarea videoclipului a fost o placere…). Articolul de vestimentatie al ravisantei Andra din videoclip si nu numai, care atrage atentia este, bineinteles, asa cum au precizat multi pe aici, portjartierul!

 7. Murgulet Cristian

  Prezenta feminina din clipul prezentat este Andra. Articolul vestimentar purtat de ea care imi atrage atentia este portjartier-ul.

 8. Narcis M.

  Andra este ravisanta prezenta feminina din clipul prezentat, iar articolul vestimentar purtat de ea care imi atrage atentia este portjartier-ul.

 9. Bornaz Raluca

  Prezenta feminina din clip este minunata Andra care imi atrage privirea oricum ar fi si orice ar purta, dar inelele de pe mana stanga sunt cele care ies in evidenta.

 10. Cristina R.

  Prezenta feminine: Andra
  Articol vestimentar: Chilotii negri de dantela (am imprumutat privirea “patrunzatoare” a lui Superman)

 11. Stefanescu Mihaela

  Prezenta feminina este Andra iar articolul vestimentar care imi atrage atentia este portjartierul ei.

 12. Stancu Adriana

  Super!!! Am castigat un CD. Multumesc mult. Dar cum revendic premiul? Unde sa trimit datele mele de contact?

Comenteaza acest articol

Super Concurs Vunk: #numai la 2

by   2 min
27