Home > Agenda > Superconcurs VUNK! Testează formula fericirii la 31013 # asasishow

Superconcurs VUNK! Testează formula fericirii la 31013 # asasishow

*

Tabu: Ţi se întâmplă des să te laşi dus de val?

Cornel Ilie: De cele mai multe ori, da. Din pasiune, fac lucruri care nu duc nicăieri. Dar senzaţia pe care o trăieşti făcând lucrurile astea e atât de intensă, încât drama de după e mai uşor de îndurat.

*

Inspiraţi de albumele-concept ale artiştilor-lor model, The Beatles, trupa Vunk propune, pe 3 octombrie, un concert-concept despre formula fericirii: “31013 # Asasishow”. Imensa scenă a Sălii Polivalente se va transforma într-un uriaş laborator, în care rockerii de la Vunk, folosind elemente catalizatoare ca Andra, Loredana sau Alexandra Uşurelu, vor combina intens elemente chimic-muzicale care să vă stârnească reacţii chimice cât se poate de infuzate de serotonină şi dopamină.

cornel ilie

Cam ăsta se presupune că trebuie să fie efectul. 

*

Trei perechi de cititori Tabu vor avea ocazia să experimenteze direct formula fericirii marca Vunk, dând răspuns în comentarii la întrebarea “Care e piesa ta preferată din repertoriul Vunk?”  Înainte de a da un răspuns, aruncaţi un ochi şi pe noul single, Pierderea lor. Nu doar că e catchy şi plăcut, dar are şi mesaj: e coloana sonoră şi vertebrală a unei campanii anti-violenţă domestică, numite Campania Respectului.

Foto: Petru Ivu.

Am incheiat concursul, iar cei trei castigatori ai unei invitatii duble sunt: Bizna Ionut, Stefanescu Mihaela si deaalex. Felicitari!

Articole asemanatoare
Costumat în UNICORN și cântând, Ryan Reynolds i-a șocat pe coreeni
Am extras câștigătoarea concursului “Eu & Erotismul”!
Tabu și Rotta Natura au extras câștigătorii!
Concurs inchis: Câștigă 1 loc gratuit la un workshop inedit de dezvoltare personală

Loading...

39 Responses

Comenteaza acest articol

Superconcurs VUNK! Testează formula fericirii la 31013 # asasishow

by   1 min
39