Home > Lifestyle > Stiri > Supermodel “ingrasat” in Photoshop ca sa nu i se mai vada coastele

Supermodel “ingrasat” in Photoshop ca sa nu i se mai vada coastele


Daca de cele mai multe ori revistele folosesc Photoshop pentru ca modelele sa para mai suple si mai gingase,  Karlie Kloss a avut nevoie sa fie “ingrasata” in asa fel incat sa nu i se mai vada coastele.

Karlie Kloss, 20 ani, este vedeta noului numar al revistei Numero si a realizat o sedinta foto alb-negru cu fotograful Greg Kadel.
Exista, insa, diferente semnificative intre fotografiile originale si imaginile aparute in revista – oasele modelului, mult prea proeminente pentru gustul editorilor de la Numero, au fost facute sa dispara in Photoshop.
Greg Kadel a fost dezamagit de decizia revistei de a o retusa pe Karlie si a publicat fotografiile originale. “Intentia mea era sa o prezint pe Karlie asa cum este ea in mod natural – zvelta, atletica si frumoasa” a declarat fotograful, adaugand ca modificarile au fost “inacceptabile” si “deloc necesare” .
Dupa acest scandal, rudele fotomodelului au negat ca aceasta ar fi anorexica, ca mananca sanatos si are un stil de viata echilibrat, dar ca incearca sa se ingrase.

Articole asemanatoare
Adio, Photoshop! Așa arată, de fapt, posteriorul unui model fără retușuri
Acesta nu este Photoshop – fotografie Cristiana Apostol
Cele mai frumoase femei din Romania folosesc zeci de ore de Photoshop ca sa arate ASA!
Cum ar arata VEDETELE fara DIETE SI MACHIAJ

Comenteaza acest articol

Supermodel “ingrasat” in Photoshop ca sa nu i se mai vada coastele

by   1 min
0