Tabu
LIFESTYLE What's hot

Supermodelul Bianca Balti: “Am un fund de zeita!”

Bianca Balti, in varsta de 29 de ani, este mandra de posteriorul cu care a inzestrat-o Mama Natura si sustine ca nu face nimic special pentru a-l intretine.
bianca balti 1 La modelo Biana Balti en el anuncio de publicidad de 'Light Blue', la nueva fragancia de Dolce & Gabbana.

Italianca  Bianca Balti,  considerata a fi unul dintre cele mai sexy modele ale momentului, a realizat acum trei ani ce posterior senzational are. Se intampla in perioada in care Bianca si faimosul Karl Lagerfeld lucrau pentru realizarea calendarului Pirelli, ea, in calitate de model, el, in calitate de fotograf. “Karl Lagerfeld mi-a spus atunci ca am un fund de zeita si ca n-ar trebui sa il stric facand sport. Imi amintesc ca s-a uitat la celelalte fete si a remarcat ca sunt prea muncite la sala. Eu, una, n-am facut in toata viata mea nici macat o ora de sport”, a povestit Balti, care a bagat la cap sfatul lui Lagerfeld, iar pentru urmatoarea sedinta foto s-a pregatit facand doar doua operatiuni: respectiv si-a facut pedichiura si s-a epilat pe picioare.

ARTICOLE SIMILARE

Parentajul „mașină de tuns iarba” distruge generațiile viitoare

Andreea Damian

THREESOME: Cum faceau dragoste Andreea Balan, Keo si Misty!

FYRE: de câte ori un copil de bani gata își ia țeapă, unui înger îi cresc aripi

Dora Constantinovici

Iulia Albu o critica pe Loredana: ”Este vulgară, parcă nu o mai recunosc. A căzut într-o extremă care nu îi face cinste”

BoConcept

realitatea

Cum să ignori bârfele din jurul tău

realitatea

Scrie un comentariu