Home > Lifestyle > Supermodelul Bianca Balti: “Am un fund de zeita!”

Supermodelul Bianca Balti: “Am un fund de zeita!”

Bianca Balti, in varsta de 29 de ani, este mandra de posteriorul cu care a inzestrat-o Mama Natura si sustine ca nu face nimic special pentru a-l intretine.
bianca balti 1 La modelo Biana Balti en el anuncio de publicidad de 'Light Blue', la nueva fragancia de Dolce & Gabbana.

Italianca  Bianca Balti,  considerata a fi unul dintre cele mai sexy modele ale momentului, a realizat acum trei ani ce posterior senzational are. Se intampla in perioada in care Bianca si faimosul Karl Lagerfeld lucrau pentru realizarea calendarului Pirelli, ea, in calitate de model, el, in calitate de fotograf. “Karl Lagerfeld mi-a spus atunci ca am un fund de zeita si ca n-ar trebui sa il stric facand sport. Imi amintesc ca s-a uitat la celelalte fete si a remarcat ca sunt prea muncite la sala. Eu, una, n-am facut in toata viata mea nici macat o ora de sport”, a povestit Balti, care a bagat la cap sfatul lui Lagerfeld, iar pentru urmatoarea sedinta foto s-a pregatit facand doar doua operatiuni: respectiv si-a facut pedichiura si s-a epilat pe picioare.

Articole asemanatoare
Modul și motivele pentru care fundul a devenit o obsesie fitness
Pippa Middleton a trisat! Toata lumea s-a holbat la fundul ei, dar…
La 44 de ani, Jennifer Lopez inca are cel mai impresionant posterior! Uite cum s-a pozat
ISABELA, Coco Austin de Romania …in Canada! FUND incredibil!

Comenteaza acest articol

Supermodelul Bianca Balti: “Am un fund de zeita!”

by   1 min
0