Tabu
Image default
PEOPLESlider

Superstaruri care folosesc transportul public fără să le fie rușine

Credem adesea că viețile stelelor sunt legate de glamour, limuzine, avioane private și alte obiceiuri la care noi, oamenii de rând, nu prea avem acces. Dar realitatea este că multe vedete aleg să-și trăiască viața într-un mod „normal”, ca și noi ceilalți.

Cu noile tehnologii, oricine poate deveni paparazzo pentru câteva minute și poate imortaliza acel moment când a împărțit un autobuz sau un vagon d emetrou cu o vedetă de la Hollywood.

Iată câteva dintre vedetele care, în ciuda faimei și banilor, au ales să călătorească cu mijloacele de transport în comun!

Emma Watson

Actrița a distribuit poza de mai sus pe contul ei de Instagram și apoi a adăugat o etichetă pe care s-ar putea să o știți: @booksonthesubway. Practic este o inițiativă de încurajare a lecturii. Un grup de oameni din organizație călătoresc zilnic prin stațiile de metrou din New York, lăsând cărți pe care călătorii le pot citi în călătoriile lor sau chiar să le ducă acasă, cu singura condiție ca, după ce le-au terminat de citit, să le aducă înapoi în orice stație, astfel încât alți pasageri să poată face același lucru și să se bucure de o lectură bună în drumul lor spre serviciu, de exemplu.

Katie Holmes

Katie Holmes ia regulat metroul, la fel ca oricine altcineva. De fapt, nu este prima dată când este surprinsă în metrou, fie singură, fie cu prietenii sau familia. În imaginea de mai sus, actrița călătorea din centrul Manhattan-ului către suburbii și se bucura de călătorie citind câteva pagini din Slouching Towards Bethlehem, o colecție de eseuri scrise de scriitorul american Joan Didion.

Sebastian Stan

Actorul care a dat viață superoului Bucky Barnes pe marele ecran din seria Avengers a fost văzut călătorind pe linia 6 de metrou din New York împreună cu un prieten. După ce și-a dat seama că cineva l-a fotografiat, a început să glumească și să se strâmbe, cel care l-a fotografiat fiind la fel de surprins să dea peste un actor atât de popular în metrou.

Jaimie Alexander

Actrița din Thor nu are nicio problemă în utilizarea mijloacelor de transport în comun pentru a ajunge acolo unde dorește. De data aceasta, a fost văzută călătorind cu metroul din Manhattan în timp ce purta șosete roșii. De fapt, a fost văzută trăgând și un pui de somn și cu o pereche de sandale de tip flip-flop nu foarte discrete. Mai confortabilă și mai informală decât atât nici că se putea.

Lenny Kravitz

Acesta este modul în care, în mod natural și dezinvolt, această mare vedetă a muzicii a decis să ajungă la unul dintre concertele sale din Rusia. Chiar dacă Kravitz nu a luat de fapt metroul pentru a face naveta, a folosit un tren care merge de la Sankt Petersburg la Moscova.

Ron Howard

Celebrul actor și deținătorul unui premiu Oscar a fost văzut călătorind cu metroul din New York. Era ora de vârf în zona Soho din Manhattan, iar trenul era complet plin, așa că a trebuit să călătorească în picioare, dar nu prea părea să-l deranjeze prea mult.

Joaquin Phoenix

Actorul care l-a interpretat pe maniacul Joker pe marile ecrane a filmat mai multe scene din film în metrou. Cu toate acestea, imaginea pe care o vedeți mai sus era de fapt ceva diferit. A apărut în metroul canadian ca urmare a activismului său pentru drepturile animalelor și veganism. Joaquin a venit la metroul din Toronto pentru a-și arăta sprijinul pentru o campanie din partea organizației Be Fair Be Vegan, care a constat în instalarea unei serii de imagini și picturi murale de conștientizare pe pereții stației.

ARTICOLE SIMILARE

Spumă toxică pe o celebră plajă din India

Andreea Damian

Laura Cosoi s-a decis să fugă departe de București

Tabu Tabu

Meghan Markle nu va purta niciodată rochii create de Victoria Beckham și a explicat de ce

Andreea Damian

Ziua Brâncuși ⎥ Documentarul „Lizica Codreanu – o reconstituire”

Ciocîrlan

Kim Kardashian a transformat pasiunea pe care o avea de 15 ani în realitate

Andreea Damian

Alex Velea are o nouă surpriză pentru fanii lui! Ce pregătește solistul

Tabu Tabu

Scrie un comentariu