Tabu
Image default
PEOPLESlider

Suri Cruise, copia fidelă a mamei sale. La 15 ani are deja 1,75 m

Fiica lui Katie Holmes și Tom Cruise a fost fotografiată pe străzile din New York cu un prieten luni, 14 martie, în timp ce își plimba câinele.

Suri Cruise, în vârstă de 15 ani, era toată un zâmbet. Îmbrăcată cu un puf kaki, pantaloni negri evazați, o pereche de teniși Converse albastru electric în picioare, ea a arătat un look casual asemănător cu cele adoptate uneori de mama ei, Katie Holmes.

Suri Cruise

Dincolo de aspect, asemănarea fizică cu mama ei este izbitoare: aceeași înălțime, același păr, aceeași formă a nasului și aceleași expresii faciale, fiica lui Tom Cruise este „copia fidelă” a actriței în vârstă de 43 de ani.

În 2005, actorul din Top Gun (1986) își oficializează relația cu actrița din serialul Dawson (1998) pe platourile de filmare ale lui Oprah Winfrey. În fața unei mulțimi isterice, Tom Cruise își exprimă dragostea pentru Katie Holmes, ajungând până acolo încât să sară pe canapele.

La șapte săptămâni de relație, cei doi s-au logodit. Nunta lor a avut loc la Castello Orsini-Odescalchi din Bracciano în noiembrie 2006, la șapte luni după ce s-a născut fiica lor Suri.

ARTICOLE SIMILARE

Connect-R s-a despărțiți de soție, însă e izolat cu ea și fiica lor

Tabu Tabu

Câți bani câștigă vedetele de Revelion

Andreea Damian

Cum îți planifici nunta în toiul epidemiei COVID-19

Andreea Damian

Cât cere Dorian Popa pentru o postare pe Instagram. Și-ar putea cumpăra o mașină nouă

Andreea Damian

Alexandra Stan are un nou iubit, la trei luni de la divorț

Andreea Damian

Alimente care pot reduce stresul

Andreea Damian

Scrie un comentariu