Home > Fashion > Surorile Kardashian cloneaza gentile marilor designeri

Surorile Kardashian cloneaza gentile marilor designeri

Surorile Kardashian, faimoase pentru reality show-ul care a creat isterie in America si nu numai, sunt acuzate că s-ar fi inspirat o idee prea mult din creațiile marilor case de modă.

Dupa modelul clasic al celebritatilor aflate pe val, Kim, Khloe și Kourtney au lansat anul trecut, cu multe surle și trâmbițe, o colecție de genți, pentru ca fanii lor să aibă ce asorta la deja existentele haine, bijuterii și parfumuri Kardashian.

Imediat  au rasarit, ca ciupercile dupa ploaie, poze incriminatoare, afișând gențile Kardashian alături de  creații high fashion, precum YSL Muse, D&G Miss Sicily, Givenchy Nightingale, Chloé Marcie, Balmain Safety Pin Chain-Strap, Reed Krakoff Mini, Proenza Schouler PS1, Alexander Wang Diego sau Monica Botkier Clyde. Pentru că gențile lor amintesc cam mult de modele celebre ale unor designeri ceva mai cunoscuți decat ele.

Cea mai mare vâlvă pare să o fi lansat însă clonarea un preabinecunoscut model Chanel, cu tot cu designul matlasat specific casei, și chiar și probabil cea mai faimoasa și râvnita geantă de pe pământ, Hermès Birkin. Geantă de care, de altfel, Kim nu prea se dezlipeste (în varianta originală, bineînteles).  Nu degeaba se zice ca imitarea e cea mai inalta forma de admiratie.

Un alt fapt care a ridicat sprâncene încă de la lansarea colecției si pana in prezent este că niciun paparazzo nu a reușit să prindă măcar o fotografie cu vreuna din surori purtând vreuna din propriile creații. The Bag Hag Diaries demasca afacerea, aratand ca de la modelele initiale a fost preluata chiar si culoarea. Ce-i drept, umbrele difera.

Dar fetele Kardashian au mereu pe umăr modele celebre de genți, inclusiv, în mod ironic, pe cele care le-au fost muze. Ciudat mod de a-și promova propria linie.

Vezi modelele gentilor pe fashionavecpassion.ro

Articole asemanatoare
Anna Wintour îndeamnă cumpărătorii să nu considere că hainele sunt „de unică folosință”
haine
Ponosite sau chic? De ce tot mai mulți tineri preferă hainele second-hand
Când și de ce a devenit drăguț să îmbraci copiii în costume de animale?
Jane Seymour: „Nu orice designer este dispus să îmbrace pe cineva de vârsta mea”

Comenteaza acest articol

Surorile Kardashian cloneaza gentile marilor designeri

by   1 min
0