Tabu
LIFESTYLE Slider

Katharina și Alexandra Andresen, cele mai tinere miliardare din lume

Katharina și Alexandra Andresen

Surorile Katharina și Alexandra Andresen dețin și anul acesta prima poziție din topul Forbes al celor mai tineri miliardari ai lumii cu o avere estimată la 1,4 miliarde de dolari, fiecare, scrie Daily Mail. Tinerele din Norvegia au moştenit averea de la tatăl lor, Johan F. Andresen.

Cele două tinere, de 22, respectiv 21 de ani, au apărut pentru prima dată în catalogul Forbes cu cei mai tineri miliardari din lume în 2016, și tot de atunci ocupă an de an prima poziție. Surorile se află pe locul 1475 în clasamentul celor mai bogaţi oameni din lume.

Familia lor şi-a construit averea în industria tutunului, stră-stră-străbunicul tinerelor înfiinţând cea mai mare companie producătoare de ţigări din Norvegia.

Compania a fost vândută în 2005 pentru 500 de milioane de dolari, bani care au fost investiţi în proprietăţi şi în diferite fonduri hedge. Doi ani mai târziu, tatăl lor le-a dăruit celor două fiice 80% din acţiunile companiei Ferd Holdings.

Alexandra este pasionată de cursele de cai şi deţine cel puţin patru. Tânăra miliardară face parte din echipa de drasaj a Norvegiei. Ca multe tinere de vârsta ei, Alexandra, se bucură de ieşirile în oraş cu prietenii, dar, de asemenea, îi plac activităţile în aer liber, cum ar fi drumeţiile, pescuitul şi schiatul. Pe lângă pasiunea pentru cai, Alexandra Andresen şi sora ei, Katharina de 22 de ani, au împreună cinci câini de care se ocupă amândouă. Ambele surori locuiesc cu părinţii, iar tatăl lor a transferat o mare parte din venituri către cele două surori în anul 2005.

Katharina Andresen este pasionată de modă, şi se poate lăuda cu diverse accesorii şi haine, cum ar fi geanta de la Louis Vuitton care a fost estimată la 1.900 de dolari şi perechea de pantofi Gucci, aceasta costând undeva la 1.000 de dolari.

Revista Forbes a publicat marţi clasamentul anual al celor mai bogaţi oameni din lume.  Primul în top este fondatorul Amazon, Jeff Bezos, cu o avere de 112 miliarde de dolari. Pe locurile doi şi trei s-au clasat patronul Microsoft, Bill Gates, 90 de miliarde de dolari în acest an, în creştere de la 86 de miliarde de dolari, respectiv Warren Buffett, cu 84 de miliarde de dolari.

Sursa foto: Instagram

ARTICOLE SIMILARE

Schimbările climatice amenință ruinele antice din Grecia, spun cercetătorii

Andreea Damian

Scandalul dintre generații: puștiul care face milioane de vizualizări pe internet și artistul cu o nevastă superbă

Andreea Damian

Cele mai cunoscute mituri despre relatii

realitatea

Povestea celui mai faimos model cu sindrom Down. Vrea să defileze pentru Victoria’s Secret

Andreea Damian

Retete de vara – Salata racoritoare cu cus-cus

realitatea

Cum pot ajuta jocurile de societate persoanele in varsta

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu