Home > Agenda > Surpriza de Paste pentru fanii ANASTACIA!

Surpriza de Paste pentru fanii ANASTACIA!

Pe 29 iunie publicul din Romania o va putea admira pe Anastacia, evoluand alaturi de band-ul sau extraordinar, pe scena Salii Palatului in cadrul unui concert exploziv, antrenant si efervescent. Femeia alba cu voce neagra, cu un timbru unic, va imbina stilurile soul, pop si rock intr-un mega concert din care nu vor lipsi hit-urile ”I’m Outta Love”, ”Paid My Dues”, ”Left Outside Alone”, ”Pieces of a dream”, dar si titluri prezente pe noul sau material discografic ”Ressurection”.

Si cum Sarbatorile Pascale se apropie si aduc bucurie in sufletele romanilor, organizatorii concertului impreuna cu Anastacia, le-au pregatit fanilor un CADOU SPECIAL. Toti cei care nu isi doresc sa rateze intalnirea cu Anastacia de la Sala Palatului vor putea profita de o perioada de REDUCERI MASIVE la achizitionarea biletelor de concert.

Numai in intervalul 31 martie – 14 aprilie vor fi disponibile cate 100 de bilete pentru fiecare categorie, la preturi cu mult mai mici fata de preturile afisate initial in sistemul de ticketing online www.eventim.ro, la punctele de vanzare Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas precum si la casa de bilete a Salii Palatului.

Aceasta oportunitate va fi valabila doar pe parcursul celor 15 zile de discount, timp in care biletele vor fi modificate, dupa cum urmeaza:

Pret redus: VIP – 280 lei
Pret redus: Cat.I – 235 lei
Pret redus: Cat.II – 185 lei
Pret redus: Cat.III – 145 lei
Pret redus: Cat.IV – 115 lei

Articole asemanatoare
Trendurile pariziene în hairstyle pentru vară 2012 – Secrete din backstage
Jurnalul unei fashioniste: Muzele modei intra sub girul guvernamental. De la Yohji Yamamoto la Dilek Hanif
Dita Von Teese pe coperta Harper-™s Bazaar Rusia
Longchamp cu Jeremy Scott

Loading...

Comenteaza acest articol

Surpriza de Paste pentru fanii ANASTACIA!

by realitatea   1 min
0