Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Surpriza! Dupa divort, MIRELA POPA, ex-Stelea, are un admirator misterios! CINE E?

După şase ani de mariaj aparent fericit, feeria a luat sfârşit. În aprilie, Mirela şi Bogdan Stelea – protagonistii unui pictorial TABU realizat de artistul fotograf Dragos Cristescu – au divorţat, iar ea s-a retras pentru a-şi plânge eşecul amoros. “Doliul” pare să se fi încheiat însă. De aproape o lună, apropiaţii ei au observat că bruneta şi-a recăpătat zâmbetul.

Mai mult, colaboratorii Mirelei nu au putut trece cu vederea buchetele de flori şi coletele dichisite pe care aceasta le primeşte la atelier, scrie www.libertatea.ro .

Şi, dacă nu era suficient, în urmă cu două zile, ea a fost fotografiată cu un superb buchet de trandafiri albi la purtător, afişând, evident, un zâmbet complice, pe care numai un bărbat ar fi putut să i-l producă. Şi, da, despre un bărbat este vorba.

S-au cunoscut la Dubai

Apropiaţii creatoarei susţin că toate aceste atenţii vin din partea unui afacerist francez, care derulează un business internaţional în domeniul tehnologiei, în mai multe ţări străine, printre care şi Emiratele Arabe Unite.

Cei doi s-ar fi cunoscut la Dubai, la o prezentare de modă a Mirelei luna trecută şi, spun surse din preajma ei, de atunci ţin legătura constant. Iar ca să-i menţină interesul şi pasiunea vii, francezul îi trimite cu regularitate flori şi cadouri prin curier, lucru pe care Mirela nu-l mai poate ascunde.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arata Lora cand a debutat in showbiz!

PRINTUL CHARLES divorteaza de CAMILLA / Noua aleasa este o ROMANCA?

realitatea

Mădălina Ghenea s-a logodit, dar nu cu Gerard Butler: “Sexul cu el e ca un drog”

Mihaela Rădulescu, DESPRE RELAŢIA CU DANI. “MIREASĂ NU MĂ VĂD MOMENTAN, DAR MAMĂ DA”.

Pamfile crede că are ceva în sânge

Jurnal de festival (I)

Scrie un comentariu