Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Surpriză! Sarcina lui Meghan Markle este mult mai înaintată. Când ar putea naște?

Deși păstrată secret, data la care Meghan Markle va naște a doua oară pare să fie clară. Nașterea fetiței sale ar fi iminentă, potrivit mai multor tabloide.

La doi ani de la nașterea fiului lor Archie Harrison, Meghan Markle și prințul Harry așteaptă un al doilea copil, mai exact o fetiță. Dacă data și locul nașterii nu au fost comunicate oficial, toată lumea speculează. Tabloidele englezești scriu că nașterea, prevăzută inițial în cursul acestei veri, va avea loc în săptămânile, chiar și în zilele următoare.

Ducesa ar putea naște „de la o zi la alta”

Buletinul informativ Royalist of the Daily Beast a transmis că există zvonuri conform cărora ducesa de Sussex ar putea naște „de la o zi la alta”. Reporterii chiar avansează ideea potrivit căreia nașterea va avea loc înainte de sfârșitul lunii iunie.

Deocamdată, aceste prognoze nu au fost confirmate de cuplu. De când au anunțat că vor deveni din nou părinți, în luna februarie, Meghan și prințul Harry au decis să nu-și etaleze viața privată pentru a-și proteja familia de paparazzi.

Meghan Markle va naște acasă

Un lucru este sigur: bebelușul ei va fi primul membru al familiei regale care se va naște în Statele Unite. Dar ar putea fi și unul dintre primii care vor vedea lumina zilei acasă. Într-adevăr, așa cum a declarat o sursă pentru Page Six, în luna martie, ducesa ar dori să-și nască fiica în casa din Montecito, California. O idee pe care o exprimase deja când era însărcinată cu fiul ei, Archie, în vârstă de 2 ani.

Casele de pariuri au deja prenumele viitorului copil. Diana, Phillipa, Allegra, Isabella sau Oprah sunt câteva din numele pe care pariază admiratorii ducilor.

ARTICOLE SIMILARE

Jane Seymour a pozat pentru a treia oară în Playboy la 67 de ani. FOTO

Andreea Damian

Meghan Markle a purtat o rochie de mireasă Givenchy și voal de 5 metri

Andreea Damian

Programul pentru țesături delicate este dăunător pentru haine dar mai ales pentru mediu

Andreea Damian

Tratată mizerabil, Asia de Sud-Est promite să returneze munții de gunoi din vest

realitatea

Fotografie Cristiana Apostol – Colectiv

realitatea

S-a inventat pilula contraceptivă care trebuie luată doar o dată pe lună

Andreea Damian

Scrie un comentariu