Home > Agenda > Surpriză de proporții în testamentul lui Sergiu Nicolaescu

Surpriză de proporții în testamentul lui Sergiu Nicolaescu

dana 1Surpriză uriaşă pentru Dana, soţia regretatului Sergiu Nicolaescu: regizorul a lăsat moştenire altcuiva toate filmele care-i poartă semnătura.

“Las spectatorilor români toate filmele mele”, se arată în testamentul descoperit la trei luni de la moartea maestrului. De aceea, în weekend, la Cinema Studio bucureștenii vor putea viziona cu intrare liberă 11 filme marca Sergiu Nicolaescu.
Cu toate că există un testament, Iolanda Nicolaescu (88 de ani) a solicitat în justiţie împărţirea în mod egal a averii regizorului cu văduva acestuia. Astfel, sora lui Sergiu Nicolaescu ar dori inclusiv jumătate din drepturile de autor ale celor peste 60 de filme realizate în 50 de ani de cariera de regizor. Noul testament legat de filme nu a surprins-o. “Sergiu Nicolaescu nu-mi spunea mereu ce face, cum face… Şi el a zis la TV că lasă spectatorilor filmele lui, el a făcut totul pentru publicul lui. Nu sunt în niciun conflict cu Dana. Am fost invitată la proiecţii, dar nu pot veni, pentru că sunt nedeplasabilă. Am o artroză foarte accentuată şi nu pot merge. Îmi pare foarte rău”, a declarat sora lui Sergiu Nicolaescu în Ziarul Ring.

Întrebată despre ultimul dialog cu regizorul, Iolanda Nicolaescu ne-a dezvăluit ce i-a spus fratele ei parcă presimţindu-şi sfârşitul. “Când am vorbit ultima oară cu fratele meu, mi-a spus că nu se simte bine şi am fost foarte îngrijorată. Crezând că sunt îngrijorată că voi rămâne pe drumuri, mi-a zis: «Nu avea nicio grijă, că eu îţi las ţie bani atât cât să poţi să trăieşti toată viaţa!». Se întâmpla chiar înainte să ajungă la spital”, susţine sora lui Sergiu Nicolaescu.

Articole asemanatoare
Doi ani de doliu pentru SERGIU NICOLAESCU: Dana, galerie FOTO: Cine e sotia cu 47 de ani mai tanara a lui Sergiu Nicolaescu? DETALII despre MOSTENIRE
Vaduva lui SERGIU NICOLAESCU vesela din nou! E indragostita? Galerie FOTO
DANA in vila lui SERGIU NICOLAESCU de la mare
Dana Nicolaescu vrea să închirieze vila de la 2 Mai?

Loading...

Comenteaza acest articol

Surpriză de proporții în testamentul lui Sergiu Nicolaescu

by   1 min
0