Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Surpriză totală! Diana Bulimar a făcut un pas important, după doar șase luni de relație

Diana Bulimar și-a refăcut viața după ce s-a despărțit de Gabriel, fostul concurent de la Exatlon. Cel care a ajutat-o să treacă peste fosta relație este Radu, un tânăr care a cucerit-o atât de rapid, încât s-au și mutat împreună după doar șase luni de relație.

Fosta sportivă olimpică și Radu-Ștefan Dumitrache au povestit că s-au cunoscut într-un mod inedit: într-o tabără de fotografie. Acolo, Radu a avut ocazia să își dea seama că Diana este femeia alături de care și-ar dori să înceapă o relație. „Am fost într-o tabără de fotografie. Am cunoscut-o ca Diana, nu ca Diana Bulimar”, a povestit noul iubit al Dianei Bulimar, în emisiunea Vorbește Lumea.

Diana s-a mutat deja cu noul iubit

Chiar dacă a mai avut relații în trecut, gimnasta simte că Radu a schimbat-o cel mai mult în bine. Au decis să se mute împreună și să pornească și un podcast împreună, în online. Se pare că el este cel care o încurajează în fiecare zi.

Diana și Radu sunt împreună de șase luni

Ne-am mutat împreună. Nu înțeleg, e coșul lângă, e atât de greu? A mai făcut și baschet. Este prima dată cu Radu, când trag să facem ceva. În relațiile de dinainte eram cumva… Radu este videograf și fotograf.Când ne-am cunoscut, mi-a cerut numărul de telefon pe social media. Când mi-a scris prima dată, mi-a scris clăbuc. L-am întrebat de ce, mi-a spus că e amuzant. Tocmai de aia îl numesc și acum clăbuc”, a povestit Diana Bulimar.

Diana Bulimar s-a născut în Timișoara și a început să facă gimnastică de la vârsta de 4 ani. Sportiva a fost dublă medaliată olimpică și dublă campioană europeană, însă în 2016 a decis să se retragă din lumea sportului, din cauza mai multor accidentări.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată acum primele fete Bond. Pe unele timpul nu le-a iertat – Ep. 1

Andreea Damian

Acțiunile Tesla scad din nou după ce câteva memorii interne au devenit publice

Regina, gest „extrem” pentru a evita o întâlnire neprevăzută cu Nicolae Ceaușescu

Andreea Damian

Vaccinarea împotriva cancerului de col uterin ar putea salva 62 mil. de vieți în următorii 100 de ani

Andreea Damian

Prințul se mută în casă nouă, iar britanicii suportă nota de plată uriaşă

Andreea Damian

Aplicarea gelului dezinfectant | Cele cinci greșeli pe care le face toată lumea

Andreea Damian

Scrie un comentariu