Tabu
PEOPLESlider

Survivor 2023. Ce sumă a primit Carmen Grebenișan în urma participării la emisiune. E mai mare decât cea încasată de câștigător

Marele câștigător al Survivor România 2023 a fost Dan Ursa. Totuși foarte puțină lume s-a gândit la faptul că una dintre finaliste, Carmen Grebenișan, a ajuns, la finalul concursului, să câștige mai mulți bani decât marele câștigător.

Influencerița nu a câștigat cei 100.000 de euro de la Pro TV, dar a reușit să obțină un onorariu mai mare decât cel obținut de Războinic.

Carmen Grebenișan, care a fost acuzată de favoritism din partea producătorilor de la Pro TV, a fost prezentă în competiție încă de la început, începând cu data de 9 ianuarie. Aceasta a reușit să reziste în Republica Dominicană timp de 20 de săptămâni, până pe 24 mai. 

Conform informațiilor apărute în presă, influencerița din mediul online ar fi primit o remunerație de 5.000 de euro pe săptămână. Dacă facem un simplu calcul, înmulțind 5.000 de euro cu cele 20 de săptămâni petrecute în competiție, rezultă că vedeta a primit nu mai puțin de 100.000 de euro pentru participarea sa. 

Însă, este interesant de menționat că, în ciuda faptului că Dan Ursa a câștigat Survivor 2023 și a primit suma de 100.000 de euro, el nu va reține întreaga sumă. După deducerea taxelor și impozitelor, va pierde câteva mii de euro bune.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Adina Alberts are o soră măicuţă. Cum arată Daniela și ce a convins-o să se călugărească

Andreea Damian

Ziua marilor surprize la REALITATEA – Trustul media lansează DOUĂ televiziuni noi: Realitatea Sportivă și Realitatea Star – LIVE VIDEO

Tabu Tabu

“Cum a fost la școală?” De ce urăsc adolescenții această întrebare

realitatea

Hilaria Baldwin a pierdut din nou sarcina

Andreea Damian

Draga Olteanu Matei și Tamara Buciuceanu Botez, destine trase la indigo?

Andreea Damian

PASTILA de ARTĂ ⎪ Autobiografia lui Faith Ringgold

Ciocîrlan

Scrie un comentariu