Home > beauty > Susan Sarandon, liposuctie la gusa si cearcane

Susan Sarandon, liposuctie la gusa si cearcane

Daca cineva stie cum e sa imbatranesti la Hollywood, aceasta este Susan Sarandon. La 65 de ani, aceasta arata senzational si recunoaste in premiera ca a suferit cateva mici interventii estetice.

La varsta la care multe actrite primesc roluri de bunica, Susan Sarandon are roluri de profesoara sexy in “30 Rock” sau, in cel mai recent film, isi arata latura senzuala fara sa se dezbrace prea mult. “Este vorba mai mult de atitudine decat de nuditate”.

Chiar inainte de a implini 40 de ani, Susan Sarandon a fost informata ca zilele ei de bomba sexy s-au sfarsit. “Mi s-a spus sa nu devin niciodata mama pentru ca nu as mai fi senzuala. Ce reactie am avut? Cred ca am ras.” Susan Sarandon are trei copii, Eva Amurri (27 de ani), din relatia ei cu regizorul italian Franco Amurri, si doi baieti din relatia cu actorul Tim Robbins. Si inca mai este senzuala. “Ma bucur ca sunt inca dorita”.

Despre operatiile estetice, Susan Sarandon spune: “Mi-am facut liposuctie la gusa si sub ochi”. Actrita recunoaste ca ar apela si la injectii cu Botox atata timp cat medicii nu ar exagera. “Am doua riduri uriase pe frunte. Dar daca devin de nerecunoscut, nu stiu cum asta ar putea si o imbunatatire”, spune Susan Sarandon.

Articole asemanatoare
actrițe
18 actrițe pe care le știm doar bătrâne. Cât de frumoase erau în tinerețe!
Role model: Susan Sarandon
Drama Monicai Anghel! Si-a facut liposuctie, dar a intrat in depresie si a vrut sa se sinucida
O actriţă de TALIE MONDIALĂ ŞOCHEAZĂ: “Am venit DROGATĂ la aproape toate festivităţile de premiere”

Comenteaza acest articol

Susan Sarandon, liposuctie la gusa si cearcane

by   1 min
0