Tabu
Image default
BEAUTY

Susan Sarandon, liposuctie la gusa si cearcane

Daca cineva stie cum e sa imbatranesti la Hollywood, aceasta este Susan Sarandon. La 65 de ani, aceasta arata senzational si recunoaste in premiera ca a suferit cateva mici interventii estetice.

La varsta la care multe actrite primesc roluri de bunica, Susan Sarandon are roluri de profesoara sexy in “30 Rock” sau, in cel mai recent film, isi arata latura senzuala fara sa se dezbrace prea mult. “Este vorba mai mult de atitudine decat de nuditate”.

Chiar inainte de a implini 40 de ani, Susan Sarandon a fost informata ca zilele ei de bomba sexy s-au sfarsit. “Mi s-a spus sa nu devin niciodata mama pentru ca nu as mai fi senzuala. Ce reactie am avut? Cred ca am ras.” Susan Sarandon are trei copii, Eva Amurri (27 de ani), din relatia ei cu regizorul italian Franco Amurri, si doi baieti din relatia cu actorul Tim Robbins. Si inca mai este senzuala. “Ma bucur ca sunt inca dorita”.

Despre operatiile estetice, Susan Sarandon spune: “Mi-am facut liposuctie la gusa si sub ochi”. Actrita recunoaste ca ar apela si la injectii cu Botox atata timp cat medicii nu ar exagera. “Am doua riduri uriase pe frunte. Dar daca devin de nerecunoscut, nu stiu cum asta ar putea si o imbunatatire”, spune Susan Sarandon.

ARTICOLE SIMILARE

Cum obții un ten de porțelan ca al asiaticelor

Andreea Damian

Acupunctura – tratament antiîmbătrânire?

Sharon Stone, atrăgătoare și la 60 de ani. Ritualuri de îngrijire personală

Andreea Damian

Johny Depp, Seal si Cash Warren dau startul modei lacurilor de unghii la barbati

Ingredientul-minune pe care îl folosește Julia Roberts pentru a avea un păr mătăsos

Andreea Damian

Peelingul și expunerea la soare

Andreea Damian

Scrie un comentariu