Tabu
Image default
FASHIONPEOPLESlider

Sutienul viral: irezistibililul „Bradigan” din cașmir purtat Katie Holmes

Săptămâna trecută, o imagine cu Katie Holmes, care se afla într-un taxi în New York, a devenit virală. Nu din cauza arcului grațios al brațului ei ridicat sau al bronzului ei foarte uniform, ci pentru: un sutien tricotat de culoare ovăzului și un pulover de aceeași culoare de la Khaite, un brand din New York care primește multă atenție în ultima perioadă.

Combo-ul format din sutien/pulover care sunt confecționate din cașmir moale a făcut furori peste tot, apărând în toat revistele de profil: Harper’s Bazaar, The Cut, Gilt, Who What Wear, Kirna Zabête, Camille Charriere, Emily Ferber și Marie Claire. Comentariile de la fiecare postare au fost de un entuziasm pur. Katie Holmes a cucerit lumea. Comentarii ca: „ICONIC“, „Trebuie să recunosc, vreau acum un sutien de cașmir”,„Nu am știut niciodată că am nevoie de un sutien din cașmir până acum”, etc. Practic ținuta este un exemplu rar de îmbrăcăminte de tranziție de la vară la toamnă. Modul în care este apare Holmes în fotografii este extrem de casual. Își caută grăbită un taxi, arată ușor neîngrijită, dar sigură pe sine, iar puloverul se lasă ușor sub umăr pentru a dezvălui un bronz foarte frumos și sutienul potrivit. Practic a devastat Internetul cu această poză.

Imaginea în sine, acompaniată de vestea recentă că Katie și partenerul ei de șase ani, Jamie Foxx, s-au despărțit a dus la comentarii care descriu ținuta drept fiind un ansamblu foarte șic post-despărțire. „Cel mai bun mod de a trece peste o despărțire este un sutien de cașmir de 520 de dolari”, a scris revista The Cut.

Căci într-un final, nu la asta aspirăm cu toții în urma încheierii unei relații? Să arătăm atât de bine, de încrezători (toare) încât să ne laude toată lumea? Este cea mai eficace și virală răzbunare post despărțire pe care a văzut-o presa de lifestyle.

Până una alta, sutienul și puloverul (sau „bradiganul”, după cum The Telegraph a poreclit duoul) au devenit un trend de toamnă pentru 2019.

 

ARTICOLE SIMILARE

Adelina Pestrițu își licitează rochia de mireasă în scop caritabil

Andreea Damian

Iris Apfel a semnat cu IMG Models la 97 de ani

Andreea Damian

Legătura strânsă dintre obezitate și depresie ar trebui să le îngrijoreze mai mult pe femei

Andreea Damian

De ce refuză Melania Trump să-și ia de mână soțul

Andreea Damian

Cum (re)trezim pofta de citit? Șase sfaturi simple

Andreea Damian

Femeile decapitate ale Hollywoodului: despre femeile fără cap apărute pe posterele filmelor

2 comentarii

Sutienul viral: irezistibililul "Bradigan" din cașmir purtat Katie Holmes - Ziare pe Net 13 September 2019 at 13:59

[…] Sutienul viral: irezistibililul “Bradigan” din cașmir purtat Katie Holmes, pe TABU.RO […]

Răspunde
Sutienul viral: irezistibililul "Bradigan" din cașmir purtat Katie Holmes - Stiri eZZ 13 September 2019 at 17:00

[…] Sutienul viral: irezistibililul “Bradigan” din cașmir purtat Katie Holmes, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu