Tabu
FASHIONPEOPLESlider

Sutienul viral: irezistibililul „Bradigan” din cașmir purtat Katie Holmes

Săptămâna trecută, o imagine cu Katie Holmes, care se afla într-un taxi în New York, a devenit virală. Nu din cauza arcului grațios al brațului ei ridicat sau al bronzului ei foarte uniform, ci pentru: un sutien tricotat de culoare ovăzului și un pulover de aceeași culoare de la Khaite, un brand din New York care primește multă atenție în ultima perioadă.

Combo-ul format din sutien/pulover care sunt confecționate din cașmir moale a făcut furori peste tot, apărând în toat revistele de profil: Harper’s Bazaar, The Cut, Gilt, Who What Wear, Kirna Zabête, Camille Charriere, Emily Ferber și Marie Claire. Comentariile de la fiecare postare au fost de un entuziasm pur. Katie Holmes a cucerit lumea. Comentarii ca: „ICONIC“, „Trebuie să recunosc, vreau acum un sutien de cașmir”,„Nu am știut niciodată că am nevoie de un sutien din cașmir până acum”, etc. Practic ținuta este un exemplu rar de îmbrăcăminte de tranziție de la vară la toamnă. Modul în care este apare Holmes în fotografii este extrem de casual. Își caută grăbită un taxi, arată ușor neîngrijită, dar sigură pe sine, iar puloverul se lasă ușor sub umăr pentru a dezvălui un bronz foarte frumos și sutienul potrivit. Practic a devastat Internetul cu această poză.

Imaginea în sine, acompaniată de vestea recentă că Katie și partenerul ei de șase ani, Jamie Foxx, s-au despărțit a dus la comentarii care descriu ținuta drept fiind un ansamblu foarte șic post-despărțire. „Cel mai bun mod de a trece peste o despărțire este un sutien de cașmir de 520 de dolari”, a scris revista The Cut.

Căci într-un final, nu la asta aspirăm cu toții în urma încheierii unei relații? Să arătăm atât de bine, de încrezători (toare) încât să ne laude toată lumea? Este cea mai eficace și virală răzbunare post despărțire pe care a văzut-o presa de lifestyle.

Până una alta, sutienul și puloverul (sau „bradiganul”, după cum The Telegraph a poreclit duoul) au devenit un trend de toamnă pentru 2019.

 

ARTICOLE SIMILARE

Anca Sigartău și Marian Râlea, parteneri pe micul ecran

Tabu Tabu

Obiceiuri de păstrat și după ieșirea din izolare

Andreea Damian

Miley Cyrus l-a înlocuit pe Liam Hemsworth cu o femeie

Andreea Damian

Cristina Joia și-a găsit dreptatea în instanță. Agresoarea ei, condamnată la închisoare!

Andreea Damian

Surpriză neplăcută pentru fanii Electric Castle: Damian Marley apare în ziua 0

realitatea

Antonia a pășit nemachiată pe covorul roșu la Elle Style Awards 2023 FOTO

Andreea Damian

2 comentarii

Scrie un comentariu