Home > Agenda > stiri > Sylvia dezvaluie: “Am asteptat ca Andrei sa afle ca il insel si sa bage divort”

Sylvia dezvaluie: “Am asteptat ca Andrei sa afle ca il insel si sa bage divort”

In primavara anului trecut, o stire bomba era detonata la TV chiar de catre “persoana incornorata”. Intr-un interviu fara perdea, transmis in direct si la o ora de maxima audienta, Andrei de la Alb-Negru povestea cum a pus detectivii pe urmele sotiei sale, Sylvia, si cum a descoperit ca acesta “ii pune coarne” cu Iulian Demeter, un manechin tinerel si frumusel.

A urmat un divort fulger, la notar, impartirea averii si de atunci fiecare si-a vazut de viata si de cariera sa. Acum, Sylvia face o marturisire soc, declarand in exclusivitate pentru WOWbiz.ro: “Eu, iubindu-l foarte mult pe Andrei, am incercat sa ma schimb pe mine si sa ma duc pe drumul lui. Si, foarte mult timp m-am dus. Ca deh, dragostea e oarba! Apoi, am realizat ca nu acela este drumul meu, voiam altceva. Starea s-a acutizat dupa ce ne-am mutat in casa noastra si sa avem mai mult timp liber, sa nu ne mai fie gandul doar la munca, muncitori si materiale de constructii. Am inceput sa ma simt foarte ciudat. Ajunsesem in depresie grava, eram apatica, nu ma mai bucuram de nimic. Era ceva in neregula, incepusem sa ne racim, sa petrecem putin timp impreuna. Este foarte greu sa spun omului ca vrei sa divortezi. Aproape un an m-a ros gandul acesta.  Nu am avut puterea necesara sa spun ca vreau sa divortez. Cu Iulian am fost prietena foarte buna, iar la un moment dat, inexplicabil, s-a produs scanteia intre noi.  Asteptam ca Andrei sa afle adevarul si sa faca el pasul asta, sa initieze el divortul”, a marturisit Sylvia.

Articole asemanatoare
Top 7 motive pentru care insala femeile!
DIANA MUNTEANU divorteaza pentru ca sotul ei are o aventura! Afla cu cine!
Lovitura de teatru: ANTONIA recunoaste ca a fost inselata
Sylvia: A fi femeie este un privilegiu

1 Response

  1. miha

    O SCARBA DE FEMEIE,LIPSITA DE SIMTZUL RASPUNDERII!UN GUNOI CARE SUSTINEA SUS SI TARE CA IL IUBESTE SI NU SI-A INSELAT NICIODATA SOTUL!RUSINE!ASTEA SUNT EXEMPLELE NOASTRE!O FEMEIE SUPER USOARA!

Comenteaza acest articol

Sylvia dezvaluie: “Am asteptat ca Andrei sa afle ca il insel si sa bage divort”

by   1 min
1