Tabu
CULTURE What's hot

TABU a anuntat corect castigatorii inaintea finalei ROMANII AU TALENT

TABU a avut dreptate: BRIO SONORES castiga Marele Premiu, iar CATALIN MIHALACHE – Premiul de Originalitate! LEON MAGDAN -locul II, ir pustiul chitarist ANDREI CERBU – locul III…

Spectacolul a fost deschis de Los Hermanos Dinamita, care au oferit un show  previzibil dar
plin de culoare.

brio sonoresÎn continuare, Alexandra Siverenco – păuşa vie de la “Românii au talent” a  încântat juriul cu un dans graţios, determinând-o pe Andra să exclame: “Mi-aş  dori să am o fetiţă ca ea!”.

Raul Gheba a făcut senzaţie pe scenă când a apărut îmbrăcat în Conchita  Wurst! “Dacă a mers la Eurovision, poate merge şi la Românii au talent! Am venit  cu uniforma de învingator! Eu nu sunt femeia cu barbă, sunt barbatul cu  rochie!”, a glumit Gheba.

Premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, a fost câştigat de  Cătălin Mihalache, În urma voturior telespectatorilor.

A urmat Emy Dragoi care a oferit un moment de virtuozitate la Românii au  talent.

Octavian Stoica a impresionat juriul cu un număr spectaculos de dans la bară,  pe care l-a executat spre final legat la ochi! “Mi-au sclipit ochii tot timpul!  Eşti în formă maximă, mă bucur că ai trecut peste accidentare”, i-a spus  Andra.

Cvintetul Anatoly s-a remarcat prin calitatea impecabila a momentului ales,  dar şi prin simţul umorului.

Leon Magdan a oferit un moment superb cu a sa “Legend a teatrului de  umbre”: “Umbrele cele mai adânci şi luminile cele mai strălucitoare sunt  cele din sufletul nostru”.

Alin Beca şi Cătălina Tâmpău au oferit publicului, în ciuda tinereţii lor, un  dans plin de graţie şi sensibilitate, dar profesionist, în acelaşi timp.

Numărul Claudiei Stroe i-a ridicat în picioare pe Andra şi Andi Moisescu:  “Wow, nu ştiam că se poate face aşa ceva!”. Pentru câteva minute, juriul şi  publicul de la “Românii au talent” şi-au adus aminte de copilărie! A urmat Sabin  Cojocaru ce a demonstrate că, deşi are numai 14 ani, este un dansator  desăvârşit.

“Eşti unul dintre numerele mele preferate”, l-a lăudat Andi Moisescu pe  Andrei Cerbu care a reuşit să convingă că poate fi fără probleme un star  rock.

O impresie deosebită a produs şi prestaţia lui Ştefan Popescu – Fane  Mississippi Delta Blues – one man show.

O interpretare superbă a fost şi aceea a “zeilor cu planeta Venus la  picioare”, Brio Sonores, în timp ce Trupa Workout a făcut o demonstraţie de  forţă, pasiune şi talent.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: Follow us: @realitatea on Twitter

ARTICOLE SIMILARE

ADELINA PESTRITU – sexy in TABU! Galerie FOTO si interviu! Adevarul despre SANII ei, LIVIU VARCIU si de ce umbla goala prin casa!

Alain Delon se însoară la 77 de ani?

Reciclezi si te distrezi la Gradina cu Filme!

realitatea

CORINA, asistenta medicala XXX – ofensiva SEXY! Posteaza FOTO tot mai obraznice!

TUDOR CHIRILA este noul iubit al GINEI PISTOL!?

CRIMA ORIBILA! Actrita romanca violata si ucisa!

Scrie un comentariu