Home > concurs > Tabu a găsit!

Tabu a găsit!

Astazi ne-am adunat in redactie pentru a stabili cistigatorii concursului “Tabu cauta”. Si-au spus parerea Sandra Paduraru – Art Director, Laura Cirnici – Stilist, Sanziana Pop – Content Web Manager, Ecaterina Bordei- Brand manager, si subsemnata:)

Ne-am uitat la preferatele publicului, am avut preferatele noastre si am ales o echipa. 4 tineri care vor petrece o luna in redactia Tabu, vazind la fatza locului cum se face o revista.

Prin concursul acesta am cautat sa descoperim oameni cu spirit, tineri care nu au lucrat niciodata in domeniu si, pentru care, experienta dintr-o redactie i-ar putea ajuta sa inteleaga daca isi doresc sa faca aceasta meserie cu adevarat.

In unanimitate am stabilit ca echipa Mihaelei Noroc (care avea 77 235 de voturi ale publicului) este cistigatoarea.

Mihaela, impreuna cu Miaria Ciubotaru (stilist), Paulina Buldumea (make-up) si Gabi Stefan (model) vor veni in redactia noastra si vor face un intership pe domeniul lor de interes. Un reprezentant Tabu va lua legatura cu Mihaela in zilele urmatoare, urmind ca prin intermediul ei, si celelalte membre ale echipei sa fie contactate.

Va multumim tuturor pentru participare
Cristina Bazavan.

Echipa câștigătoare va fi contactata in cursul saptamanii viitoare!


Articole asemanatoare
4 competitii atipice despre care probabil nu stii ca exista
Castiga o crema profesionala Dr. Brandt
Castiga 3 carti de actualitate!
Castiga gama completa Klorane Cure de Force!

Loading...

Comenteaza acest articol

Tabu a găsit!

by admin   1 min
0