Tabu
Image default
Concurs

Tabu caută: Votează echipa Loredanei!

Echipa: Andra Antonescu (fotograf), Ioana Staneci (model), Ioana Ignat (make-up artist), Loredana Mihali (stilist)

Andra Antonescu
(fotograf): studenta la Arhitectura si pasionata de fotografie. Crede ca dincolo de orice haine si machiaj ar purta modelul, in poze cel mai mult conteaza atitudinea.

Ioana Staneci (model): a terminat ASE-ul si momentan este perpetuu masterand. Spune despre ea ca e… in plin proces de maturizare.

Ioana Ignat (make-up artist): studenta la Arhitectura si Design, e pasionata de jocul cu culorile. Momentan „face naveta” intre 2 facultati si initiativa acestui concurs i-a starnit foarte tare entuziasmul si a scos-o putin din ciclul facultate-facultate.

Loredana Mihali (stilist): studenta la Arhitectura. Pentru ea un magazin de materiale e ca un bufet suedez…ar lua din toate. Timpul nu ii permite sa-si puna in practica toate ideile care ii vin doar privind un material… insa toate la timpul lor. Isi doreste sa gaseasca o modalitate prin care sa combine pasiunea pentru arhitectura cu pasiunea pentru materiale astfel incat sa creeze ceva util.

Pentru concursul Tabu cauta, ideea a fost de a realiza un pictorial bazandu-ne doar pe ceea ce aveam la dispozitie, atat cunostinte de fotografie cat si haine, machiaj. Credem ca daca putem sa realizam ceva frumos combinand ingenios doar ceea ce avem, fara a investi bani in haine sofisticate, farduri sau alte accesorii, atunci cu siguranta vom face ceva spectaculos cand vom avea la dispozitie alte resurse.

ARTICOLE SIMILARE

Tabu caută: Votează echipa Mădălinei!

realitatea

Jurnal de călătorie, Janina: Eforie!

realitatea

Corina

realitatea

Å¢inută de cocktail, Anita!

realitatea

Castiga un curs de machiaj oferit de ABA Make-up Academy!

realitatea

Castiga 3 carti oferite de Polirom

Scrie un comentariu