Tabu
Image default
Concurs

Tabu caută: Votează echipa lui Iulian!

Echipa: Visalon Andreea Roxana (model), Nilca Andreea Cornelia (stilist), Ana Maria Mirescu (make-up artist),  Iulian Gospodin (fotograf)

Visalon Andreea Roxana : "Ma consider o fata simpla ca fel de a fi, dar complexa in gandire. Imi plac: muzica, fotografia, dansul, filmele, cartile si mai presus de orice, imi place la nebunie sa calatoresc:  aproape, departe si peste tot. Iubirea imi conduce lumea si imi da ratiunea de a trai. Sunt de parere ca fericirea o poti gasi in lucrurile mici dar care provin din ceva mare… "

Nilca Andreea Cornelia: Sunt o fire vesela, visatoare, copilaroasa, plina de surprize si dornica de tot ce este incitant si de actualitate. Imi place neobisnuitul in materie de vestimentatie si hair styling. Ador calatoriile, natura si limbile straine. Imi place sa traiesc la maxim fiecare clipa si incerc sa-mi duc la capat dorintele si visele. In rest las sa vorbeasca femeia si "copilul" din mine.

Ana Maria Mirescu: Sunt indragostita de muzica, dans si arta, ma exprim cel mai bine prin muzica. Consider ca in viata totul se intampla cu un rost, bun sau rau, iar dupa furtuna intodeauna iese soarele. Un citat bun de urmat :"Iti creezi propriul univers pe masura ce traiesti" W.Churchill.Un sfat de urmat : "Zambeste, fiecare zi, e o zi mai buna decat precedenta"

Iulian Gospodin: Fotograf din pasiune.

ARTICOLE SIMILARE

Jurnal de călătoire, Loredana – Paris

realitatea

Câştigă unul din cele 5 seturi de Persil Expert Gel pentru 1 an

Jurnal de călătorie, Irina – Paris

realitatea

Å¢inută de club, Eliza!

realitatea

Castiga 5 kituri de coafare sub dus Klorane cu fibra de in!

Å¢inuta de brunch, Shermin!

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu