Home > Fashion > Fashion Editor TABU, JANINA NECTARA la Firenze4Ever, cel mai tare eveniment online de moda !

Fashion Editor TABU, JANINA NECTARA la Firenze4Ever, cel mai tare eveniment online de moda !

Fashion Editor TABU, JANINA NECTARA a fost invitata la cel mai are eveniment online de moda! Tocmai s-a incheiat cea de-a 6-a editie Firenze4Ever, cel mai important eveniment de moda online, organizat de Luisa Via Roma. Cu peste 25 de milioane de vizitatori unici, Luisa Via Roma este cel mai mare magazin de shopping online din Europa. Branduri de lux precum Dior, Karl Lagerfeld, Dsquared, sau Givenchy creeaza in fiecare sezon piese vestimentare si accesorii destinate exclusiv magazinului situat in Florenta.

Anual, Luisa Via Roma organizeaza o petrecere extravaganta, la care invitati speciali sunt cei mai influenti bloggeri de moda din lume. Bryanboy, Bag Snob, Style Tips, Blonde Salad, Bag Hag, Polyvore, Blogul Vogue Rusia au fost printre vedetele Firenze4Ever.

Timp de trei zile, aceastia au fost asistati de modele, stilisti si specialisti din industria de beauty pentru a realiza campania de promovare a colectiilor Primavara/Vara 2013. Expozitii ale tinerilor designeri, instalatii nonconformiste si dineuri exclusiviste au animat atmosfera, impreuna cu designerii John Richmond si Giuseppe Zanotti.

Pentru prima data, prestigiosul magazin de lux a invitat in liga superioara a bloggingului de moda si un blogger roman. Janina Nectara, fashion editorul revistei Tabu, a participat la petrecerea Luisa Via Roma, reprezentand blogul sau, Fashion avec Passion. Nu este prima data cand Fashion avec Passion primeste recunoastere internationala. In martie 2012 a fost numit “Blogul Harrods” de catre celebrul magazin de lux din Londra.

Articole asemanatoare
Vivienne Westwood adoră auriul!
Rochiile purtate de Jenifer Lopez si Rihanna in direct de la Milano pe un site romanesc
Creaţiile nonconformiste Bijoux de Famille!
ARMANI invita un blogger roman intr-un film de promovare

Comenteaza acest articol

Fashion Editor TABU, JANINA NECTARA la Firenze4Ever, cel mai tare eveniment online de moda !

by realitatea   1 min
0