Home > Agenda > eveniment > Tabu Oscar Party Sezonul 2

Tabu Oscar Party Sezonul 2

Premii Tabu de Oscar

Respectând tradiția Oscarurilor conform căreia toți invitații speciali (cei care anunță premiile sau prezintă momentele deosebite din show) pleacă acasă cu daruri speciale, ambalate în coșuri de lux, am avut și noi trei coșuri (de picnic șic, de la Sabon!) cu bunătăți pentru dive – câștigate în urma unei tombole cu miză mare: pronosticuri pentru filmele și actorii premiați anul acesta. Ce au primit câștigătorii noștri?

Produse de răsfăț de la Sabon și Skincode, Pantene și Wella, câte un voucher de la Famous Brands, un tratament complet Swiss Bliss cu produse La Prairie de la Blues Line, un ceas Oxette în ediție limitată, o sticlă de Campari și bere Peroni Sleek – adevărată fiță – pentru a sărbători victoria! Diferența dintre cele 3 coșuri a făcut-o un GPS Garmin special conceput pentru fete, într-o nuanță răpitoare, cel mai frumos roz!  El a fost obținut de cea care a anticipat cei mai mulți dintre câștigătorii premiilor Academiei.

Cât despre noi & invitații noștri, ne-am uitat până la 7 dimineața la Oscaruri, am băut cocktailuri Campari asezonate cu Santal, mult Red Bull și cafea, și am făcut excese calorice cu cel mai delicios tort de ciocolată cu nuci de la Privileg Catering!

 

Ne revedem la anul

Articole asemanatoare
oscar
Academia Americană de Film a anunțat cine va fi gazda Oscarurilor 2019
premiile emmy
Premiile Emmy 2018. Ţinutele albe, preferatele vedetelor pe covorul roșu
helen mirren
Transformarea unei dive de Oscar. Helen Mirren, de nerecunoscut fără machiaj
Hoţul statuetei OSCAR primită de Frances McDormand e recidivist

Loading...

Comenteaza acest articol

Tabu Oscar Party Sezonul 2

by realitatea   1 min
0