Home > Agenda > stiri > Tabu și Cocor te invită să vezi LIVE prima sesiune de shopping nocturn

Tabu și Cocor te invită să vezi LIVE prima sesiune de shopping nocturn

In seara aceasta, de la ora 22.00, conecteaza-te pe Tabu.ro si poti participa la cel mai tare concurs al toamnei; 3 fete se intrec pentru titlul de Fashionista Tabu si cumparaturi de 3000 de ron la Cocor, distrandu-se prin department store care este deschis exclusiv pentru ele.

 

Cristina, Aniela si Laura au fost primele fete care si-au creat un avatar in cabina virtuala de shopping din Cocor. In seara aceasta, ele vor juca rolul de stilist personal al unei vedete internationale care are aceeasi forma a corpului cu a lor. Juriul le va testa creativitatea, dar si cunostintele de fashion, rugandu-le sa combine hainele din galeria de designeri romani si sa creeze pentru vedetele lor trei tipuri de tinute: de covor rosu, de party si casual.

In juriu vor fi Laura Cirnici – Senior Fashion Editor Tabu, Sanziana Pop – Stilist Tabu si Carmen Andrei – Director Executiv Cocor.

Comenteaza alegerile lor pe facebook tabu, pe twitter cu #fashionistetabu si ajuta juriul sa stabileasca castigatoarea. Prin tragere la sorti poti castiga o rochie Lo Spaccio.

Prima sesiune de shopping de la redeschiderea magazinului Cocor va putea fi urmarita in direct pe site-ul Tabu, intr-o sesiune de livestreaming ce incepe la ora 22:00, precum si pe media fatada Cocor.

Pentru a putea urmari live sesiunea de shopping da click pe play in meniul filmuletului si asteapta sa se incarce streamingul. Timpul de incarcare difera in functie de conexiunea ta la internet!


Comenteaza acest articol

Tabu și Cocor te invită să vezi LIVE prima sesiune de shopping nocturn

by realitatea   1 min
0