Tabu
lifestyle

Tabu și Cocor te invită să vezi LIVE prima sesiune de shopping nocturn

In seara aceasta, de la ora 22.00, conecteaza-te pe Tabu.ro si poti participa la cel mai tare concurs al toamnei; 3 fete se intrec pentru titlul de Fashionista Tabu si cumparaturi de 3000 de ron la Cocor, distrandu-se prin department store care este deschis exclusiv pentru ele.

 

Cristina, Aniela si Laura au fost primele fete care si-au creat un avatar in cabina virtuala de shopping din Cocor. In seara aceasta, ele vor juca rolul de stilist personal al unei vedete internationale care are aceeasi forma a corpului cu a lor. Juriul le va testa creativitatea, dar si cunostintele de fashion, rugandu-le sa combine hainele din galeria de designeri romani si sa creeze pentru vedetele lor trei tipuri de tinute: de covor rosu, de party si casual.

In juriu vor fi Laura Cirnici – Senior Fashion Editor Tabu, Sanziana Pop – Stilist Tabu si Carmen Andrei – Director Executiv Cocor.

Comenteaza alegerile lor pe facebook tabu, pe twitter cu #fashionistetabu si ajuta juriul sa stabileasca castigatoarea. Prin tragere la sorti poti castiga o rochie Lo Spaccio.

Prima sesiune de shopping de la redeschiderea magazinului Cocor va putea fi urmarita in direct pe site-ul Tabu, intr-o sesiune de livestreaming ce incepe la ora 22:00, precum si pe media fatada Cocor.

Pentru a putea urmari live sesiunea de shopping da click pe play in meniul filmuletului si asteapta sa se incarce streamingul. Timpul de incarcare difera in functie de conexiunea ta la internet!

ARTICOLE SIMILARE

George Clooney și Uma Thurman la un pas de o tragedie

realitatea

Expoziţia de la Muzeul Metropolitan din New York îl celebrează pe Alexander McQueen

realitatea

Hurrem şi Suleyman trăiesc o poveste de dragoste şi ÎN REALITATE?

“Nu esti singur pe lume!”

Zece mituri despre sănătatea bărbaților

realitatea

KELLY OSBOURNE a slabit 23 kg si arata superb! 12 FOTO

Scrie un comentariu